Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Rado Rick designers
30. decembra 2020, 13:35
Čas čítania 1:05
Richard Balog

Rekonštrukcia premenila nevýrazný dom z 80. rokov neďaleko Bratislavy na moderné bývanie snov

Rekonštrukcia premenila nevýrazný dom z 80. rokov neďaleko Bratislavy na moderné bývanie snov
Zdroj: Rado Rick designers
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Majitelia pôvodne plánovali len menšie kozmetické úpravy v dennej časti domu, avšak nakoniec sa rozhodli ísť až na kostru.

Do konca roku 2020 nám zostáva už len niekoľko hodín a teší nás, že v jeho závere sa bližšie pozrieme na rekonštrukciu rodinného domu len pár kilometrov od Bratislavy, ktorá nemá obdobu. Tím okolo Radomíra Minjaríka nezostal svojej povesti nič dlžný a nevýrazný dom z 80. rokov premenil na moderné bývanie snov

Odporúčané
Rekonštrukcia takmer 50-ročnej chaty na úpätí Álp. Zachovala si horský charakter, ale nechýba jej punc moderného dizajnu Rekonštrukcia takmer 50-ročnej chaty na úpätí Álp. Zachovala si horský charakter, ale nechýba jej punc moderného dizajnu 26. decembra 2020, 18:20

Majitelia pôvodne plánovali len veľmi jemnú úpravu dennej časti, ktorá by im umožnila dom o niekoľko rokov neskôr dobre predať. Počas tvorby návrhov sa však uvoľnil malý domček prilepený o hlavnú stenu a nápad spojenia oboch bývaní prišiel úplne prirodzene. Bol to moment, kedy si ateliér Rado Rick designers s klientom uvedomili, že celá záležitosť začína byť omnoho vážnejšia, než si prvotne mysleli. Už nešlo len o kozmetické vylepšenia, ale o zásahy do kostry stavby. 

Späť
Zdieľať
Diskusia