Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Excimer.
7. januára 2021, 8:58
Čas čítania 0:28
Sponzorovaný obsah

Niektorí vidia milostný akt, iní veľrybu. Slovákov sme potrápili optickými ilúziami

REFRESHER
Uložiť Uložené

Otestuj svoj zrak nasledujúcimi optickými ilúziami, ktorými sme potrápili aj Slovákov v uliciach.

Slovákov sme sa ešte v predvianočnom období pýtali, či dokážu rozlúštiť viac aj menej známe očné klamy s cieľom zistiť, aký je ich zrak. Väčšina si s optickými ilúziami hravo poradila, aj napriek tomu sme však niektorých poriadne potrápili. Pri niektorých sa musíš vedieť sústrediť na správny detail, pri iných potrebuješ dostatočný nadhľad. 

Pri sledovaní videa si môžeš ilúzie vyskúšať rozlúštiť aj sám, stačí si na chvíľku zastaviť video a potrápiť sa so správnou odpoveďou. 

Odporúčané
Operácia očí nebola nikdy príjemnejšia. Na vlastnej koži ju vyskúšala naša Barborka Bakošová Operácia očí nebola nikdy príjemnejšia. Na vlastnej koži ju vyskúšala naša Barborka Bakošová 15. novembra 2020, 10:13

Ak aj ty práve v tejto chvíli rozmýšľaš nad operáciou očí, s kódom REFRESHER150 môžeš využiť zľavu 150 eur na operáciu v očnom laserovom centre EXCIMER. Naša moderátorka Barborka ju sama absolvovala, konkrétne metódu s názvom SmartSurfACE 7D, ktorá je nielen bezbolestná, ale aj veľmi rýchla a úplne bezkontaktná.

Excimer
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia