Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2020, 19:39
Čas čítania 1:07
Lukáš Čelka

Matovič: V takej dobe radšej bláznom zostanem. Buď bláznom, prosím, aj ty!

NEWS
Uložiť Uložené

Igor Matovič tvrdí, že ho mali ľudia za blázna vždy keď chcel niečo podniknúť. Ak sa susedné krajiny však rozhodli pre postup, ktorý navrhoval on, to už podľa jeho slov kolegovia zamlčali.

Už sa stalo priam zvykom, že sa nám premiér Igor Matovič otvára vo svojich príspevkoch na Facebooku. Inak tomu nebolo ani dnes. Premiér vo svojom dnešnom statuse spomína, ako ešte na jar tvrdil, že ochranou zdravia a životou, ochráni aj ekonomiku. „Bol som za blázna. Elity zbožňovali názory, že ekonomiku vraždím ... až oficiálne dáta eurostatu potvrdili, že som pravdu mal. Elity však zrazu mlčali,“ píše premiér.

Odporúčané
Vedci sa domnievajú, že mohli objaviť mimozemský signál: Rádiové vlny cudzieho pôvodu prichádzajú z najbližšej hviezdy k Slnku Vedci sa domnievajú, že mohli objaviť mimozemský signál: Rádiové vlny cudzieho pôvodu prichádzajú z najbližšej hviezdy k Slnku 19. decembra 2020, 17:34

Keď vraj prišiel s nápadom plošného testovania AG testami, „elity“ na neho spustili mimoriadny hejt, vraj to nie je dobrý test a že to nedokáže zorganizovať. „Vraj sa viac ľudí nakazí, ako zachránime ... do poslednej chvíle elity miesto pomoci bojovali proti a ja som bol za blázna ... testovanie bolo veľkým úspechom a zachránili sme tisíce životov. Elity opäť mlčali,“ pokračoval Premiér.

Domov
Zdieľať
Diskusia