Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2020, 18:28
Čas čítania 1:17
Lukáš Čelka

Eštok: Súčasné opatrenia nie sú dostatočne tvrdé, aby zastavili krivku, ale sú dostatočne tvrdé na to, aby pokazili ľuďom Vianoce

NEWS
Uložiť Uložené

V diskusnej relácii si dnes poobede vymenili názory Igor Kašper a Matúš Šutaj Eštok.

Poslanec Národnej rady Igor Kašper zo Sme rodina verí, že štvorkoalícia vydrží celé štyri roky. Povedal to v relácii RTVS, Sobotné dialógy, v ktorej diskutoval s poslancom Matúšom Šutajom Eštokom z Hlasu. Ospravedlnil sa aj za spory  Igora Matoviča  a Richarda Sulíka.

Kašper verí, že koalíciu už čaká ľahšie obdobie, a bude môcť lepšie presadzovať svoj program. Komunikáciu Matoviča a Sulíka označil za nešťastnú. „Zvyšujú neistotu a napätie, malo by sa riešiť vo vnútri koalície. Komunikácia nás mrzí, malo by sa to riešiť iným spôsobom a nie cez médiá,"  dodal Kašper.

Odporúčané
S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém 17. decembra 2020, 12:21

Matúš Šutaj Eštok však podotkol, že ak premiér myslel vážne vyjadrenia smerom k Sulíkovi, mal ho automaticky odvolať. Avizoval, že v januári prídu poslanci Petra Pellegriniho s návrhom na skrátenie funkčného obdobia Národnej Rady. Eštok súčasnej vláde nič nedaroval a kritizoval aj „papalášizmus" Borisa Kollára, ktorý by podľa neho mal tiež odísť zo svojej funkcie.  „Nie je zrelý na túto funkciu, my sme to od začiatku hovorili," povedal Eštok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia