Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš Vladimíra Púpavová
12. decembra 2020, 14:07
Čas čítania 3:03

Aktualizované: Bývalý policajný prezident Milan Lučanský sa chcel údajne vo väzbe obesiť

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Milan Lučanský je momentálne hospitalizovaný v nemocnici v Ružomberku. Podľa zistení Refresheru si chcel siahnuť na život.

Aktualizované 11:05, 13. december 2020

K prípadu sa vyjadrila ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, ktorá vylúčila cudzie zavinenie. Podľa lekárov nie sú pravdivé medializované informácie o zdravotnom stave Lučanského, ktoré súvisia s krvácaním do mozgu, viacnásobnou zlomeninou nadočnicového oblúka, okom mimo očnej jamky a 11-hodinovou operáciou. Lučanského stav má byť momentálne stabilizovaný. Ohľadom údajného pokusu o samovraždu Kolíková tvrdí, že väznica v Prešove neeviduje takýto pokus, vychádzajú však len z verzie, ktorú im mal povedať Milan Lučanský. Udalosť nemá žiadneho priameho svedka. Viac si prečítaš v tomto článku. 

Bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského museli vo štvrtok hospitalizovať do nemocnice v Ružomberku. Prvotné informácie o potýčke sa nepotvrdili, väzobne stíhaný exšéf polície si mal zranenia zaviniť sám. 

Tri nezávisle zdroje z prostredia nemocnice, vysokej politiky a Národnej kriminálnej agenutúry Refresheru potvrdili, že sa Milan Lučanský pokúsil o samovraždu. Zbor väzenskej a justičnej stráže vraj zasiahol potom čo zistili, že sa pokúsil o obesenie. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 92366 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Späť
Zdieľať
Diskusia