Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 12:42
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Zsuzsovej hrozí ďalších 25 rokov väzenia: Objednávku vraždy odmieta, opäť popiera výpoveď sprostredkovateľa Kuciakovej popravy

NEWS
Uložiť Uložené

Alena Zsuzsová sa v piatok dozvie rozsudok v ďalšom prípade objednávky vraždy, z ktorej je obžalovaná.

Alena Zsuzsová, ktorá je obžalovaná v kauze úkladnej vraždy exprimátora Hurbanova Lászlóa Basternáka, odmieta vinu a tvrdí, že jej obžaloba sa nezakladá na pravde.

V úvode svojej záverečnej reči na Špecializovanom trestnom súde povedala, že jej obvinenie je založené na zavádzajúcej výpovedi svedka Zoltána Andruskóa, odsúdeného v kauze úkladnej vraždy novinára Jána Kuciaka.

Alena Zsuzsová
Zdroj: TASR - Ján Krošlák


Obžalovaná Zsuzsová vo svojej záverečnej reči spochybňuje výpoveď svedka Zoltána Andruskóa a tvrdí, že “vraždu Lászlóa Basternáka si nikdy neobjednala”. Odmieta aj motív vraždy, ktorým má byť politická rivalita a pripomína, že Basternáka pred jeho domom zavraždili mesiac po parlamentných voľbách v roku 2010. Podľa obžalovanej Kočnerovej „volavky“ je svedectvo Andruskóa plné protichodných výpovedí a klamstiev.

Domov
Zdieľať
Diskusia