Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2020, 14:30
Čas čítania 4:57
Katarína Danková

Týchto 10 ľudí si myslí, že sa vie obliekať, no v skutočnosti to tak nie je

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Dôkaz, že aj celebrity a známe osobnosti sú len ľudia a móda nemusí byť ich najsilnejšou stránkou.

Mať peniaze, či byť svetovo uznávaný automaticky neznamená mať aj cit pre módu. Čo celebrita, to iný názor a iný štýl obliekania. Jedno ich však spája. Toto je rebríček najhoršie oblečených známych osobností.

V tomto článku si prečítaš:
  • Kto o sebe povedal, že sa nevie obliekať
  • Kto je podľa svetových magazínov najhoršie oblečená celebrita
  • Kto sa neriadi módnymi pravidlami ani trendmi
  • Kto kombinuje nekombinovateľné

10. Robert Pattinson

Štýl večne neposlušného mladého chlapca. U niekoho možno sexi, ale Robovi to s nedbanlivým lookom tak celkom nevychádza. Vo svojich 34 rokoch života bol v minulosti viackrát vyhlásený za najhoršie obliekajúceho sa muža. Aj keď sa odvtedy v módnom stylingu zlepšil, pre medzinárodný mužský GQ Magazín uviedol, že: Najhorší outfit, ktorý som mal na sebe boli kožené nohavice s kovbojskými čižmami a zamatové sako. Vyzeral som ako decko, ktoré vliezlo do skrine a náhodne si vybralo niečo na seba.“  V tomto mu musíme dať za pravdu a odporučiť mu, aby si radšej najal módneho stylistu.

9. Miley Cyrus

Americkú speváčku, skladateľku a herečku netreba zvlášť predstavovať. Jej celebritný debut v 13-tich rokoch ako Disney hviezdička Hannah Montana prešiel niekoľkými radikálnymi zmenami. Ako sama priznala pre americký časopis Parade, „vo všetkých tých trblietkach a ozdobách som sa necítila dobre a som šťastná, že je koniec.

Odporúčané
Miley Cyrus pripustila, že jedného dňa oživí Hannah Montanu Miley Cyrus pripustila, že jedného dňa oživí Hannah Montanu 19. augusta 2020, 14:29

V roku 2010 drasticky zmenila štýl obliekania a prešla asi všetkými možnými transformáciami. Prispeli k tomu aj zásnuby, svadba a následný rozchod s manželom Liamom Hemsworthom. Mladá kráska sa poriadne vybúrila na kontroverzných outfitoch, ktoré obleteli svet. Na zamyslenie je aj to, či už nie je načase prestať rebelovať a začať sa správať a obliekať menej provokatívne. Stereotypnosť by v jej prevedení určite nehrozila. Každému outfitu totiž dodáva jedinečnosť práve svojím vzhľadom.

Miley Cyrus
Zdroj: wikimedia.org/Greg2600

8. Russell Brand

Komik, herec, moderátor či spisovateľ. Kvôli kontroverznému správaniu vystriedal za svoj život veľa povolaní. Aktuálne sa angažuje v charite, prepadol joge a je vegán. Zameral sa na duchovno a stal sa vyznávačom hinduizmu. Po tom, čo ho v roku 2010 vyhlásil svetový magazín GQ za jedného z najštýlovejších mužov na planéte, sa Russellov štýl zmenil. Začal chodiť bosý, v žabkách s ponožkami, v smiešne vyzerajúcich úzkych nohaviciach, háčkovanom ponči a rade ďalších zvláštnych vecí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Russell Brand (@russellbrand)

Akoby osobnosť tohto anglického aktivistu ozaj vystihoval jeho šatník. Trochu komédie, trochu duchovna, trochu ekológie. Ten istý magazín ho o pár rokov neskôr vyhlásil za najhoršie oblečeného muža na svete. Russell si z toho ťažkú hlavu nerobí. Oblečenie a móda v jeho živote nehrajú veľkú úlohu, ostáva povznesený nad všetkým ako správny guru.

7. Francesca Giuliano

Táto talianska herečka a plus size modelka sa rada hrdí svojimi krivkami. Vďaka svojmu talentu hrala v niekoľkých talianskych filmoch, stvárňovala však iba vedľajšie či menšie roly. Jej štýl možno opísať ako kombináciu 50. tych rokov, extrémnych v-čkových výstrihov, dráždivosti a nevkusu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Francesca Giuliano (@francescamariagiuliano)

Nepochybne, Francesca rada ohuruje okolie. Pred rokom sa predviedla na medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach síce v celkom zaujímavej róbe, avšak jej postave a krivkám vôbec nelichotivej. Fotky následne obleteli celý svet a módni kritici sa nezdržali komentárov. Francesce to ale neprekáža, akúkoľvek pozornosť si doslova užíva. Tejto 35 ročnej odvážnej dáme môžeme len poradiť: menej je niekedy viac a v jej prípade to platí trojnásobne.

6. Jared Leto

Tiež jeden z najhoršie oblečených mužov sveta. Takýto prívlastok mu dali viaceré módne magazíny sveta. Herec a frontman skupiny 30 Seconds to Mars sa v módnych trapasoch doslova vyžíva. Jeho šatník je plný nezmyselných a uletených kúskov, ktoré rád kombinuje dokopy. Ružové prasacie čiapky, army pončo, či sako so sukňou. To sú len perličky štýlu à la Jared Leto. Vybrať ten najhorší outfit vôbec nie je jednoduché. Viacerí sa o to pokúšali, no vybrať len jeden si nevedeli. Presvedčiť sa môžeš aj ty sám. Skús nájsť ten najhorší outfit a postni nám ho do komentárov.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 91565 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kto o sebe povedal, že sa nevie obliekať
  • Ktorá Slovenka si za peniaze vkus nekúpila
  • Kto sa neriadi módnymi pravidlami ani trendmi
  • Ktorá známa Slovenka sa sama niekoľkokrát verejne nazvala „strakou na všetko ligotavé“
Späť
Zdieľať
Diskusia