Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2020, 19:14
Čas čítania 0:49
Tímea Krauszová

VIDEO: Zamestnankyňa Subwayu zaspala pri práci, hlava jej spadla rovno na sendvič

NEWS
Uložiť Uložené

Video sa rýchlo stalo virálnym.

Zamestnankyňa jedného z bistro podnikov Subway zaspala pri práci. Kratučké video, na ktorom jasne vidieť, ako jej hlava od únavy klesne až na sendvič, natočil zákazník. Neskôr ho zavesil na Tik Tok, kde má už viac ako 9 miliónov zdieľaní a milión lajkov. Hoci niektorí ľudia sa na videu zasmiali, mnohí sa pýtajú, či je slečna v poriadku. Na trend upozornil portál Daily Dot.

Odporúčané
Liberator je vynikajúca vojnová dráma. Unikátna animácia zaručí, že sa od seriálu nebudeš vedieť odpútať Liberator je vynikajúca vojnová dráma. Unikátna animácia zaručí, že sa od seriálu nebudeš vedieť odpútať 18. novembra 2020, 8:28

Prepracovaná alebo pod vplyvom?

„Brácho, ja som chcel len svoj sendvič,“ napísal tiktoker s nickom @ss4xgoku1 ako komentár k príspevku s videom. Približne dvadsaťsekundový záber na ženu, ktorá zaspala počas prípravy jeho objednávky, sa medzičasom stalo virálnym hitom. Nie všetci sa však na týchto záberoch len smejú.

@ss4xgoku1

Like fr... I js wanted a Sandwich bro 🤦🏾‍♂️😒

♬ original sound - DUETKxNG

Mnohí v komentároch prízvukujú platové podmienky a zdĺhavý pracovný čas, ktorý musia zamestnanci v gastrobiznise odpracovať. „Toto je neskutočne smutné. Neviem si ani predstaviť, aká je nevyspatá,“ píše sa v jednom komentári. Mnohí zamestnankyňu poľutovali, našli sa však aj takí, ktorí sa pohrávali s inou teóriou.

„Bolo jej zle alebo má zdravotný problém,“ myslí si ďalší v diskusii pod videom. Autorovi príspevku vyčítajú, že sa ženy neopýtal, či je v poriadku. Ďalší sa do diskusie pridali s tým, že slečna možno bola aj pod vplyvom drog. 

Domov
Zdieľať
Diskusia