Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2020, 11:39
Čas čítania 1:04
Martin Mičuda

Štýlový crossover od Audi má 300 koní a akceleráciu na stovku zvládne pod 5 sekúnd

Štýlový crossover od Audi má 300 koní a akceleráciu na stovku zvládne pod 5 sekúnd
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/press-releases/exceptional-compact-sports-car-for-individualistsaudi-gives-the-sq2-an-even-sharper-design-13352" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

Vrcholná SQ2-ka prešla modernizáciou.

Krátko na to, ako nám Audi ukázalo kompletne modernizovanú Q2-ku nám nemecká automobilka servíruje aj vynovenú vrcholnú verziu jej najmenšieho SUV. Malý crossover tak prechádza ako modelový rok 2021 väčšími zmenami aj v prípade verzie SQ2. Tá už tradične zastupuje to najlepšie, čo si zákazník v najmenšom Q-čku môže vybrať.

Po vzore bežných vyhotovení aj najsilnejší variant s dodatkom S v názve kopíruje dizajnové zmeny. Na prvý pohľad model SQ2 a štandardnú Q2-ku so športovým balíkom S line odlišuje len hŕstka malých detailov – maska s inou štruktúrou, plakety a štvorica koncoviek výfuku. Vynovený nárazník s väčšími otvormi a členitejšími líniami majú obe verzie prakticky identický.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40
Späť
Zdieľať
Diskusia