Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2020, 11:47
Čas čítania 0:49
Martin Mičuda

Čisto benzínové Bentley bude v ponuke už len 5 rokov. Potom prejdú výlučne na plug-in hybridy a elektromobily

Čisto benzínové Bentley bude v ponuke už len 5 rokov. Potom prejdú výlučne na plug-in hybridy a elektromobily
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.bentleymedia.com/en/newsitem/1156-bentley-motors-outlines-beyond100-strategy-targeting-sustainable-luxury-mobility-leadership" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bentleymedia.com</a>
TECH BENTLEY
Uložiť Uložené

Britská automobilka prezradila svoje plány na nasledujúce roky.

Každá automobilka postupne prechádza elektrifikáciou. Novinky, ktoré nie sú vybavené aspoň mild-hybridnou technikou sú čoraz raritnejšie, nehovoriac o prívale plug-in hybridov a elektromobilov. Dôvodom sú najmä emisné normy, ktoré nútia automobilky uberať sa cestou elektrifikácie. 

Začína sa to týkať aj tých najluxusnejších či najšportovejších automobiliek, medzi ktoré nepochybne patrí Bentley. To v súčasnom portfóliu ponúka len jediný elektrifikovaný model – SUV Bentayga v plug-in hybridnej verzii. V nasledujúcich rokoch sa to však radikálne zmení. V rámci strategickej prezentácie na nasledujúce roky to oznámil šéf Bentley Adrian Hallmark.

Späť
Zdieľať
Diskusia