Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2020, 17:05
Čas čítania 0:33
Adam Novosad

Anonym nahlásil bombu. Všetky Auparky na Slovensku museli policajti urýchlene evakuovať

NEWS
Uložiť Uložené

Bombová hrozba prinútila policajtov evakuovať všetky nákupné centrá Aupark po celej krajine.

Nedeľňajšie podvečerné nákupy v obchodných centrách Aupark prerušil anonymný telefonát, ktorý pohrozil uložením nástražného výbušného systému v útrobách jedného z týchto centier.

Volajúci však nespresnil, kam mal údajnú bombu uložiť, a tak sa polícia pustila do okamžitej evakuácie všetkých Auparkov po celom Slovensku, upozornili Aktuality.sk.

Nakupujúci v bratislavskej Petržalke, Košiciach, ale aj Žiline museli obchodné priestory vyprázdniť, zatiaľ čo policajti prehľadávali prevádzky, sklady či toalety, kde by mohla byť bomba uložená. „Ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany bratislavskej polície vykonané všetky potrebné úkony, ktorých cieľom je preveriť pravdivosť uvedeného oznámenia,“ vyjadrila sa hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Odporúčané
Matovič sa potľapkal po pleci za plošné testovanie, počet infekčných sa vraj znížil o 55%. Zabudol na lockdown? Matovič sa potľapkal po pleci za plošné testovanie, počet infekčných sa vraj znížil o 55%. Zabudol na lockdown? 8. novembra 2020, 12:57

Vedenie obchodných centier poslalo zákazníkov von z objektu z „technických príčin“, a tak teraz ľudia netrpezlivo čakajú, či sa hlásená hrozba potvrdí alebo vyvráti. Telefonát mal pritom podľa policajtov pôvod v Žiline, a tak mal volajúci zrejme na mysli práve žilinské nákupné centrum. Z preventívnych dôvodov však bolo nutné evakuovať všetky objekty.

Domov
Zdieľať
Diskusia