Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2020, 21:25
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Chceš dopriať svojmu domácemu miláčikovi luxus? Prvý módny dom pre psov prináša kožené vôdzky či popruhy za stovky eur

Chceš dopriať svojmu domácemu miláčikovi luxus? Prvý módny dom pre psov prináša kožené vôdzky či popruhy za stovky eur
Zdroj: Pagerie
ZAUJÍMAVOSTI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Jednotlivé kúsky sú pritom spracované v rovnakých garbiarskych továrňach ako napríklad aj kabelky Birkin od značky Hermes.

Vynaliezavosť nemá hranice a nový projekt Mandy Madden Kelley je toho dôkazom. Len pred niekoľkými týždňami totiž svetu predstavila vôbec prvý módny dom určený výhradne pre psov. Jeho názov je Pangerie a dokonale odráža minimalistickú estetiku, ktorá je mimoriadne blízka aj zakladateľke.  

Debutová kolekcia značky dostáva názov „Sahara“ a pre majiteľov štvornohých miláčikov ponúka luxusné obojky, vôdzky či popruhy v prírodných tónoch. 

Odporúčané
Zabudni na obtiahnuté džínsy. Toto sú najlepšie široké kúsky, ktoré ti vydržia roky  Zabudni na obtiahnuté džínsy. Toto sú najlepšie široké kúsky, ktoré ti vydržia roky 5. novembra 2020, 16:35

Ceny za jednotlivé produkty sú na úrovni 324,95615,95 eur, čo je porovnateľné s high-end kúskami pre ľudí. Tieto sumy aj napriek tomu považujeme za oprávnené, keďže kožené materiály vyrábajú v rovnakých garbiarskych továrňach ako napríklad aj ikonické kabelky Birkin od Hermes. 

Myšlienku vzniku luxusných doplnkov pre psov vyštudovaná právnička a milovníčka módy Mandy priblížila portálu Dezeen„Vždy mi pripadalo zvláštne, keď som videla bezchybne oblečených ľudí, ale ich pes išiel na červenej plastovej vôdzke z chovateľských potrieb. Domáce zvieratá sú našim odrazom a uvedomila som si, že na trhu s výrobkami, ktoré zodpovedajú tomuto spojeniu, bola medzera.“

V prípade, že ti nie je ľúto za podobné záležitosti minúť stovky eur a chceš dopriať svojmu psíkovi poriadny vianočný darček, tak na Pagerie nájdeš kompletnú ponuku, vrátane detailných informácií.

Späť
Zdieľať
Diskusia