Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Arvin & Benet
3. novembra 2020, 13:03
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Našli sme najkrajší 1-izbový byt na prenájom v Bratislave. Má 45 metrov štvorcových a stojí 840 eur mesačne

Našli sme najkrajší 1-izbový byt na prenájom v Bratislave. Má 45 metrov štvorcových a stojí 840 eur mesačne
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARVIN & BENET
Uložiť Uložené

Už samotný vstup, respektíve spoločné priestory v historickej budove na Laurinskej ulici sú veľkolepé a s charizmou starých čias.

Nadštandardné bývanie v samotnom srdci Bratislavy. Asi takto by sme mohli charakterizovať byt z portfólia realitnej kancelárie Arvin & Benet.

Ide asi o najkrajší 1-izbový byt určený na prenájom, aký sme za posledné mesiace postrehli. S balkónom má 45 metrov štvorcových a vo svojom blízkom okolí ponúka všetko, čo mladý človek alebo pár potrebuje k aktívnemu životu, vrátane množstva skvelých kaviarní a overených reštaurácií. 

Odporúčané
Slovenskí architekti ti ukážu, ako si poradili s rekonštrukciou zanedbaného bytu Slovenskí architekti ti ukážu, ako si poradili s rekonštrukciou zanedbaného bytu 24. októbra 2020, 10:45

Jednotný dizajn celého bytu cítiť hneď po otvorení vstupných dverí a aj napriek pomerne skromnej výmere pôsobí veľmi vzdušne, najmä vďaka vyšším stropom. Ústredným priestorom je obývacia miestnosť s výhľadom na frekventovanú pešiu zónu, ktorej atmosféra ťa okamžite pohltí. 

Na výbornú hodnotíme aj maximálne využitie priestoru a umiestnenie „spálne“, do ktorej vedie drevené schodisko. Adekvátna celkovej veľkosti bytu je aj plne vybavená kuchyňa. jediné, s čím nie sme úplne stotožnení je kúpeľňa, pre jej obklad. 

Cena prenájmu za 1 mesiac je 840 € vrátane energií, čo nie je najmenej, ale pri živote v Starom Meste s tým človek musí počítať.

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na webe realitnej kancelárie Arvin & Benet
Domov
Zdieľať
Diskusia