Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
28. októbra 2020, 17:34
Čas čítania 0:36
Sponzorovaný obsah

Slováci nám povedali, ako majú vyzerať ideálne zimné topánky. A my sme ich pred nimi vytiahli

MÓDA
Uložiť Uložené

V uliciach Bratislavy sme zisťovali, ako by mali podľa Slovákov vyzerať ideálne zimné topánky. Hravo sme sa im trafili do vkusu.

Pomaly sa blíži obdobie, kedy všetci vytiahneme odolnejšiu obuv do chladných a mokrých dní. Obzvlášť disciplína zimnej obuvi patrí medzi veľmi subjektívne. Aj v našej najnovšej ankete, ktorá vznikla v spolupráci s ECCO, sme zistili, že sa nájdu Slováci, ktorí majú vlastné preferencie o tom, ako má taká obuv vyzerať. Mnohí sa síce zhodujú na tom, že by mali spĺňať v prvom rade podmienku nepremokavosti, to však nie je ani zďaleka všetko. 

V uliciach Bratislavy sa nám podarilo zistiť, že väčšina preferuje odolnú obuv. Čo sa týka samotných farieb, Slováci preferujú skôr klasické konzervatívnejšie farby, prípadne typické jesenné odtiene, ktoré sú síce nenápadnejšie, dokážu však outfit osviežiť. 

Experiment sme si vyskúšali aj v praxi, našim respondentom sme ukázali zimné topánky Ecco TREDTRAY, aby nám povedali, či sme sa im trafili do vkusu. Becce sa podarilo veľmi úspešne vybrať kúsky, ktoré sa Slovákom páčili a ty máš tak k dispozícii dávku inšpirácie do nasledujúcich týždňov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia