Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2020, 13:06
Čas čítania 1:57
Dominik Vetrák

Cobra Kai je nostalgickým výletom do sveta karate a tínedžerských lások, ktorý ťa strhne

FILMY A SERIÁLY COBRA KAI
Uložiť Uložené

Seriál na Netflixe ťa okamžite namotá.

Možno si ešte pamätáš klasiku z 80. rokov – The Karate Kid. Snímka Johna G. Avildsena má niekoľko pokračovaní, remake a dokonca na jej motívy vznikol aj animovaný seriál. Tvorcovia sa cez Youtube Premium rozhodli príbeh oživiť a natočili seriál Cobra Kai. Ten sa po 2 sériách dostáva na Netflix, ktorý už ohlásil 3. a 4. sériu. 

Odporúčané
Recenzia: The Trial of the Chicago 7 Recenzia: The Trial of the Chicago 7 19. októbra 2020, 18:30

 
Dej Cobra Kai sa odohráva 30 rokov po skončení filmu. Daniel LaRusso žije usporiadaným životom úspešného podnikateľa a má vlastnú rodinu. Ako víťaz turnaja karate spred 30 rokov je v komunite rešpektovaným človekom.

Ak si Cobra Kai videl, nezabudni mu dať hodnotenie v našej databáze a pokojne zanechaj svoju recenziu v profile seriálu.

Na strane druhej je Johnny Lawrence, ktorý sa neúspešne pretĺka životom, pije a svoj rodinný život pokašľal, keď sa odcudzil vlastnému synovi. Seriál sleduje ich životy a to, ako si v súčasnosti vedú. Už na konci prvého dielu sa ale dostávame k tomu, ako Johnny Lawrence znovu otvára Cobra Kai. Svoje vlastné dojo chce viesť inak než jeho sensei – nemilosrdný John Kreese. 

Späť
Zdieľať
Diskusia