Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Orange.
17. októbra 2020, 14:13
Čas čítania 0:32
Sponzorovaný obsah

Šajmo si posvietil na vkus mladých Slovákov. Kde nakupujú svoje oblečenie?

REFRESHER ORANGE
Uložiť Uložené

Niekto si ide veľké značky, iní zasa preferujú sekáče.

Šajmo sa zas raz pýtal mladých Slovákov v uliciach Bratislavy jednu z jeho obľúbených otázok: „Čo máš na sebe a koľko to stálo?“  Niektorí preferujú známe módne značky, potrpia si na exkluzivite, iní podporujú lokálnu módu, každý sa vďaka móde prezentuje inak.

Okrem toho bol Šajmo zvedavý aj na to či ľudia zvyknú nakupovať v sekáčoch. Ukázalo sa, že im tento spôsob recyklácie oblečenia nie je vôbec cudzí. Mladí sa neboja skúšať swapy či hľadať výnimočné kúsky v sekáčoch, ktoré následne ladia v originálne outfity. Je to skvelý spôsob ako ušetriť a vyjadriť svoj názor ekologického nadšenca. 

Občas sa niektorým podarí ušetriť aj dáta. Tie môžeš teraz predávať s novým paušálom Go Yoxo od Orangeu v Yoxo market. Chýbajú ti alebo ich máš nazvyš? Nakupuj alebo predávaj. Daj nespotrebovaným dátam druhú šancu na život, rovnako, ako to môžeš urobiť s oblečením.

Späť
Zdieľať
Diskusia