Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 16:46
Čas čítania 3:39
Dominik Vetrák

Škrtenie penisom, masaker veľryby a rozkopanie nacistky na zemi. Toto sú najšialenejšie scény z 2. série The Boys

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

2. séria The Boys bola bohatá na neobvyklé scény.

Seriál The Boys od Amazon Prime zobrazuje svet superhrdinov oveľa reálnejšie než ostatné, rozprávkové komiksovky. Hrdinovia majú problémy v osobnom živote, neraz sa potýkajú so psychickými chorobami, užívajú drogy a správajú sa nemorálne, až protizákonne. 

Na vrchole hrdinov je tím The Seven, ktorý stojí nad všetkými ostatnými hrdinami. V podstate ide o prestížnych Avengers. A aj keď sú nesmierne schopní a silní, The Seven sú skôr marketingovou prehliadkou spoločnosti Vought, ktorá hrdinov zastupuje. 

Odporúčané
Recenzia: The Boys 2. séria Recenzia: The Boys 2. séria 12. októbra 2020, 14:44

Proti nim sa postaví Billy Butcher, dá dokopy skupinu The Boys a spoločne sa pokúsia potopiť Vought a dať superhrdinov do laty po tom, čo vyvedú niečo nemorálne. Lenže bojovať proti hrdinom s obyčajnými zbraňami niekedy nejde. 

Seriál začal minulý rok a okrem skvelej superhrdinskej satiry ponúkol aj množstvo šokujúcich a bizarných scén, aké často v telke či v kine nevidíme. Druhá séria je už za nami a rozhodne sa nenechala zahanbiť.

Nižšie sa pozrieme na 7 najbizarnejších a najšokujúcejších scén zo všetkých 8 dielov. Prirodzene, článok bude plný spoilerov.

1. Naťahovací penis a škrtenie

Toto čakal len málokto. V epizóde, kedy sa The Boys infiltrujú do tajného zariadenia Voughtu, kde robia experimenty na ľuďoch s Compound V, sme sa dočkali scény so škrtením. M. M. ťahal za kratší koniec, keď niečo prerazilo okno na dverách, ovinulo sa mu to okolo krku a začalo ho škrtiť.

Diváci si rýchlo uvedomili, že šlo o penis jedného z ruských testovacích subjektov. Ten si ho dokázal natiahnuť na poriadnu dĺžku a očividne ho mal aj nesmierne silný a odolný. Šlo o bizarných pár sekúnd, na ktoré však určite postava M. M. nezabudne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia