Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Vau Vau.
21. októbra 2020, 10:06
Čas čítania 1:35
Sponzorovaný obsah

Nepotrebuješ šampón ani uterák. Samoobslužná kúpeľňa pre psov ponúka komfortné kúpanie miláčikov

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA PES
Uložiť Uložené

Na tomto mieste sa z kúpania stáva príjemná záležitosť.

Kúpanie psa nie je nikdy radostná aktivita, ako pre neho, tak aj pre majiteľa. Často to končí tým, že si mokrejší ako pes, celá kúpeľňa ja zafúľaná, všade sú chlpy a seklo ťa v krížoch. Vau Vau sa preto rozhodli vytvoriť samoobslužnú kúpeľňu pre psov. Tu sa z kúpania miláčikov stáva oveľa príjemnejšia záležitosť. Ako to funguje? 

Mnohí majitelia neradi svojich miláčikov odovzdávajú do cudzích rúk. Predsa len, oni ich poznajú najlepšie, preto aj kúpeľ, ktorý môže byť pre mnohých psov stresujúci, najradšej urobia po svojom. Navyše, ak má tvoj pes pravidelný koníček v podobe váľania sa v blate, kúpeľňu aj psa drhneš častejšie ako by si chcel.

Vyváľal sa tvoj pes zasa v blate? Ušetri svoju kúpeľňu a okúp ho vo Vau Vau
Zdroj: Vau Vau

Bezproblémové kúpanie psa

Práve pre takéto potreby vznikla v Ružinove na Záhradníckej ulici 26 samoobslužná kúpeľňa pre psov. Všetko je prispôsobené tak, aby si tu pohodlne okúpal svojho miláčika a do pár minút môžete obaja odchádzať suchí a spokojní. 

Nemusíš si rezervovať termín, nosiť uteráky ani šampón. Stačí prísť so svojím štvornohým kamošom s pár eurami či kartou. Miestnosť je vykurovaná, takže tu pohodlne psíka vysušíš aj v zime. Prísť môžeš aj s väčším psíkom, netreba sa obávať, že by sa do vane nezmestil.  

Vyváľal sa tvoj pes zasa v blate? Ušetri svoju kúpeľňu a okúp ho vo Vau Vau
Zdroj: Vau Vau

Možno má tvoj havkáč blchy, alebo by sa mu zišiel kondicionér, prípadne ho chceš len opláchnuť. Celé kúpanie je flexibilné a vyberieš si program ktorý potrebuješ. Kúpeľňa je otvorená nonstop, takže môžeš prísť kedykoľvek, keď potrebuješ. 

Ako to funguje? 

Najprv zaplatíš za požadované procedúry, pričom platba je možná v hotovosti, kartou alebo vernostnou kartou Vau Vau. Začína sa 15 sekundovou dezinfekciou vane, následne otvoríš dvere vane a vložíš do nej svojho psa. Pokračuješ ako pri akomkoľvek bežnom kúpaní psa, navlhčíš ho, aplikuješ mu podľa potreby šampón, prípadne šampón proti parazitom alebo kondicionér. 

Vyváľal sa tvoj pes zasa v blate? Ušetri svoju kúpeľňu a okúp ho vo Vau Vau
Zdroj: Vau Vau

Následne dôkladne opláchneš prípravky zo srsti miláčika a pokračuješ sušením. Na výber máš medzi 3 stupňami fénovania. K dispozícii sú samozrejme aj jednorazové uteráky. Umývanie ukončuješ záverečnou dezinfekciou vane. 

Vyváľal sa tvoj pes zasa v blate? Ušetri svoju kúpeľňu a okúp ho vo Vau Vau
Zdroj: Vau Vau

Umývačka psov pracuje s poplatkom 0,80 € za minútu, avšak konkrétna cena umývania je závislá od zvolených programov a veľkosti psa. Pochopiteľne, umývanie väčšieho či dlhosrstého psa trvá dlhšie, preto sa ceny môžu pohybovať od 4,50 do 15 €. 

Napríklad:
Dezinfikuješ vaňu za 15 sekúnd, psa umývaš šampónom 2 minúty, s kondicionérom 1,5 minúty, nasleduje 3-minútové opláchnutie čistou vodou, fénovanie srsti za 4 minúty a na záver ukončíš procedúru dezinfekciou vane v trvaní 15 sekúnd. Trvalo to celkom 15 s + 120 s + 90 s + 180 s + 240 s +15 s = 660 sekúnd, tj. 11 minút. Zaplatíš teda 8,80 EUR.

Vyváľal sa tvoj pes zasa v blate? Ušetri svoju kúpeľňu a okúp ho vo Vau Vau
Zdroj: Vau Vau

Samoobslužnú kúpeľňu pre psov môžeš sledovať aj na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia