Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2020, 8:14
Čas čítania 1:16
Adam Novosad

Baba hľadá svojho princa z bratislavskej MHD. „Srdce sa mi rozbúchalo, alebo zastalo,“ napísala a prosí Slovensko o pomoc

NEWS
Uložiť Uložené

V bratislavskej MHD je možné zamilovať sa aj s rúškom na tvári do šiestich minút.

Nie je nič krajšie, ako láska na prvý pohľad. Komplikovanejšie môže byť takúto lásku nájsť v čase pandémie koronavírusu, keď po vonku chodíme v rúškach s prekrytou polovicou tváre. Ani to však nezabránilo jednej slečne z Bratislavy zamilovať sa v priebehu niekoľkých minút do neznámeho mládenca priamo v MHD.

Všetko sa odohralo ešte 5. augusta, keď mladá žena vyrazila linkou X33 z Dlhých dielov až k zastávke Chatam Sófer. Po celý tento čas vedľa nej od 8:20 do 8:35 sedel mladík, s ktorým si po chvíli vraj začala vymieňať zvedavé pohľady a odzbrojili ju jeho oči, ale aj stavba postavy a lýtka. Vo facebookovej skupine Dlhé diely sa objavila dlhá poviedka, ktorú žena napísala, aby Slovákom pomohla v hľadaní svojho pravého.

Baba hľadá svojho princa z bratislavskej MHD. „Srdce sa mi rozbúchalo, alebo zastalo,“ napísala a prosí Slovensko o pomoc
Zdroj: Dlhé diely

„A ruky. Tie má voľne položené cez stehná. Bože, tie ruky. Zmocnil sa ma tik, aby som sa ich dotkla. Ale nie hocijako. Jednoducho tak, akoby sme tvorili pár. Len tak. Chytiť ho za ruku a nepustiť. Bláznivé. Čo to vymýšľaš za somariny? Spamätaj sa! Veď ho ani nepoznáš! Vidíš ho ledva desať minút a riešiš v hlave sprostosti, aké si neriešila ani vtedy, keď si mala pätnásť,“ znie úryvok z textu, keď vedľa seba ešte potenciálny párik sedel.

Domov
Zdieľať
Diskusia