Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 17:51
Čas čítania 2:18
Marián Mauik Biel

Galaxy S20 FE má byť smartfón, aký si vypýtali fanúšikovia značky

Galaxy S20 FE má byť smartfón, aký si vypýtali fanúšikovia značky
TECH IPHONE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Samsung vypočul požiadavky aj kritiku ľudí. Novinka má všetko potrebné za nie až takú horibilnú cenu

Len pol roka predávané modely Galaxy S20 Ultra, S20+ a S20 dostali štvrteho súrodenca. Galaxy S20 FE je vcelku zaujímavá zlatá stredná cesta medzi vlajkovými loďami za viac ako tisíc eur a nudnou strednou triedou.

Galaxy S20 FE má byť smartfón aký si vypýtali fanúšikovia značky
Zdroj: Marián Biel

FE v názve znamená Fan Edition, teda fanúšikovská edícia. Tento model tak mal byť vytvorený na základe kritiky alebo požiadaviek fanúšikov značky. Z niečoho Samsung ubral, inde pridal a vznikla akási Lite Deluxe verzia radu S20.

Parametrami má najbližšie ku Galaxy S20 s oficiálnou cenou 899 eur, ale trhovou okolo 700 eur. Pripomeňme ešte, že prémiový Galaxy S20+ už stojí aj v renomovaných obchodoch okolo 800 eur. Koľko stojí nový Galaxy S20 FE a hlavne čo za tú cenu ponúkne?

Galaxy S20 FE má byť smartfón aký si vypýtali fanúšikovia značky
Zdroj: Marián Biel

Dalo by sa to zhrnúť tak, že je to ozaj mobil s parametrami, ktoré si žiadajú znalí používatelia v diskusiách a na rôznych fórach. Napríklad displej. Má uhlopriečku 6,5 palcov a celkovo sa rozmery mobilu dostali pod 160 mm na výšku a pod 75 mm na šírku. Žiaden gigant a pritom stále dostatočne rozmerný.

Domov
Zdieľať
Diskusia