Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
22. septembra 2020, 19:40
Čas čítania 3:20
Adel Ghannam

Langoš Bar: Varil v michelinských reštauráciách, dnes ti urobí langoš

Langoš Bar: Varil v michelinských reštauráciách, dnes ti urobí langoš
Zdroj: Mikuláš Bado / Refresher.sk
GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ako chutí langoš s krevetami za osem eur? Porazí osvedčenú klasiku? Môže sa bratislavský streetfood báť novej konkurencie? Na všetky otázky sme sa pokúšali nájsť odpoveď v Langoš Bare.

Otvoriť si podnik uprostred druhej vlny koronavírusu je asi opakom toho, čo by poradil hocikomu aj tretotriedny finančný poradca. Na druhej strane, je uprostred pracovného dňa a pred bratislavskou Starou tržnicou sa začínajú schádzať ľudia, ako keby bol piatok večer. Prečo? Lukáš Hesko a Robert Nagy si otvorili stánok s langošmi.

Hesko a Nagy sú mená, ktoré každému nadšencovi dobrého jedla netreba predstavovať, avšak ak si „scénu“ nesledoval do podrobna, tak v skratke.

Lukáš Hesko je postavou stojacou za prevádzkami ako bratislavský Fach alebo Trnavská Akadémia, ktorý má za sebou aj prácu v michelinských reštauráciách v Škandinávii. Robert Nagy je zase reštauratér, ktorého skvelé bistro Otto! ponúka malé sezónne menu párované s naturálnymi vínami. Okrem toho má v Nitre populárnu prevádzku Polievkáreň.

Ako to teda vyzerá, keď sa táto dvojica rozhodne dodať nový šmrnc pouličnému jedlu, ktoré v posledných rokoch naberá novú popularitu?

Späť
Zdieľať
Diskusia