Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2020, 19:56
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

V bratislavskej MHD budeš počuť Zuzanu Čaputovú. Prezidentkin hlas oznamuje príchod na Hodžovo námestie

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MHD ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka Čaputová chce týmto spôsobom podporiť ekologickejšie cestovanie.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa rozhodla prepozičať svoj hlas do bratislavskej MHD pre dobrú vec. Tým, že bude hlásiť zastávku na Hodžovom námestí (ukážku nájdeš nižšie) pri prezidentskom paláci, chce poukázať na dôležitosť ekologickejšieho cestovania.

Odporúčané
Zuzana Čaputová exkluzívne pre Refresher: Z nárastu extrémizmu som rozčarovaná a smutná, pozerá sa mi na to ťažko (Videorozhovor) Zuzana Čaputová exkluzívne pre Refresher: Z nárastu extrémizmu som rozčarovaná a smutná, pozerá sa mi na to ťažko (Videorozhovor) 16. februára 2020, 17:00

Doprava sa značným spôsobom podieľa na produkcii CO2 a znečisťovaní ovzdušia. Preto je cieľom prezidentskej kancelárie prejsť na elektromobilitu a pri dlhších cestách vymeniť vládny špeciál za komerčné linky aeroliniek,“ uvádza na svojom Facebooku. Tvrdí, že do roku 2030 by sa prezidentský úrad mohol stať uhlíkovo neutrálnym.

Domov
Zdieľať
Diskusia