Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2020, 21:21
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Tajomný trailer predstavuje hlavného záporáka novej Bondovky. Safina hrá Rami Malek

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

James Bond: No Time To Die dorazí do kín už v novembri.

James Bond: No Time to Die je najpravdepodobnejším filmom, ktorého premiéra sa už presúvať nebude. Film sa totiž dočkal už jedného, viac ako pol-ročného odkladu, kvôli čomu štúdiá MGM a Universal prišli o približne 40 miliónov dolárov.

Úplne nanovo totiž museli rozbehnúť reklamnú kampaň. Ďalší odklad preto nehrozí, a to aj kvôli tomu, že filmy Jamesa Bonda majú množstvo partnerov a sponzorov v svetoznámych značkách, ktoré sa spoliehajú na to, že ich produkty budú v reklamách, televíznych spotoch a nakoniec aj v kine.

Pravdepodobne sa tak môžeš upokojiť a veriť spoločne s nami, že minimálne nového Bonda sa tento rok ešte dočkáme.

Odporúčané
Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? Svet Marvelu: Vymení Chadwicka Bosemana v role Black Panthera nový herec alebo sa zrušia všetky pokračovania? 15. septembra 2020, 16:03

A to nám robí obrovskú radosť, pretože snímka vyzerá veľmi nádejne. Bude plná akcie, skvelých dialógov, úžasných naháňačiek, obľúbených postáv a pevne veríme, že sa vyznačí aj špičkovou technickou stránkou.

Posledným trailerom, ktorý sme zatiaľ k filmu dostali, je bonusové video o postave Ramiho Maleka. Oscarový herec stvárni hlavného záporáka menom Safin. 


Režíruje Cary Joji Fukunaga (True Detective, Maniac, Beast of No Nation) a premiéra by mala byť 19. novembra. Všetky potrebné informácie o filme nájdeš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia