Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2020, 10:03
Čas čítania 0:29
Matej Krajčovič

Pribudlo 92 nakazených, laboratóriá počas sviatku urobili vyše 3-tisíc testov

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zverejnili čísla za utorok.

Na Slovensku v priebehu utorka pribudlo 92 nových nakazených koronavírusom. Laboratóriá vyhodnotili 3 235 testov. 

Včerajšie čísla sú pomerne vysoké, aj keď išlo o voľný deň. Ako je známe, napríklad cez víkend sa testuje vždy výrazne menej ako počas týždňa. 

Odporúčané
V Česku zaznamenali ďalší rekordný prírastok nakazených. Za utorok pribudlo 1 677 prípadov koronavírusu V Česku zaznamenali ďalší rekordný prírastok nakazených. Za utorok pribudlo 1 677 prípadov koronavírusu 16. septembra 2020, 7:24

Počet úmrtí za celý čas pandémie u nás zostáva na čísle 38, včera sa vyliečilo ďalších 6 ľudí. V nemocniciach je však rovnaký počet ľudí ako včera, 141 pacientov. Všetci majú ťažší priebeh ochorenia.

Najviac nakazených bolo v Bratislave (23). Nasleduje okres Nitra (12), Prešov (5), Žilina (5). Galanta hlási tovnako ako Košice, Michalovce, Námestovo a Nové Zámky po 3 prípady.

V okrese Banská Bystrica, Čadca, Piešťany, Poprad, Prievidza, Senec, Sobrance, Stará Ľubovňa, Šala, Topolčany sa nakazili po 2 osoby a Gelnica, Malacky, Martin, Považská Bystrica, Ružomberok, Snina, Trebišov a Trenčín hlásia len individuálne prípady. 

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia