Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2020, 12:04
Čas čítania 1:22
Matej Krajčovič

Toto je dôvod, prečo Apple včera nepredstavil nový iPhone 12. Príde až v októbri alebo v novembri

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Potvrdilo sa to, o čom odborníci špekulovali už dlhšie.

Apple včera predstavil nové iPady a hodinky Apple Watch, no toho najdôležitejšieho, iPhonov 12, sme sa nedočkali. Peňaženky technologických nadšencov tak zatiaľ stále zostávajú plné, ale čo sa vlastne stalo? 

Že september zostane prvýkrát od roku 2012 bez nových iPhonov, sa tak trochu očakávalo. Dôvod treba hľadať v globálnej pandémii nového koronavírusu

Odporúčané
Apple predstavilo nové Apple Watch Series 6 s meraním kyslíku v krvi aj lacnejšie hodinky Apple Watch SE od 291 eur Apple predstavilo nové Apple Watch Series 6 s meraním kyslíku v krvi aj lacnejšie hodinky Apple Watch SE od 291 eur 15. septembra 2020, 20:39

Na jar boli mnohé čínske továrne zatvorené kvôli celoplošnému lockdownu, takže firmy trpeli nedostatkom kľúčových komponentov. Je pritom jedno, či hovoríme o displejoch, batériách, procesoroch alebo samotných už poskladaných zariadniach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia