Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2020, 19:24
Čas čítania 0:31
Tímea Krauszová

The Mandalorian druhá séria prichádza s trailerom. Sleduj Baby Yodu v akcii

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Baby Yoda je oficiálne späť.

Konečne si môžeš pozrieť trailer na prísne stráženú druhú sériu The Mandalorian. Tú aj tentoraz pripravili Dave Filloni a Jon Favreau. Rovnako ako prvá séria, aj tá druhá bude vychádzať týždenne, pričom prvú časť si môžeš pozrieť už 30. októbra exkluzívne na Disney+. 

Odporúčané
V 2. sérii Mandaloriana uvidíme známe postavy z filmov a Skywalkerovej ságy. Kedy sa dočkáme nových epizód? V 2. sérii Mandaloriana uvidíme známe postavy z filmov a Skywalkerovej ságy. Kedy sa dočkáme nových epizód? 7. januára 2020, 23:12

Viac priestoru jednoznačne dostane Giancarlo Esposito ako Moff Gideon, ktorý vlastní Darksaber, pradávny a mocný artefakt z planéty Mandalor, ktorý patrí tamojšiemu vládcovi. Úlohou Armorera podľa traileru bude dopraviť „toto stvorenie“ (narážajúc na Baby Yodu) do rúk Jedi. „Kamkoľvek idem ja, ide aj on,“ zaznie v traileri a rovnako ho cituje aj Disney+ na Twitteri.

Vracajú sa aj Gina Carano ako žoldnierka Cara Dune a Carl Weathers so svojou postavou zvanou Greef Karga. Samozrejmosťou je Baby Yoda, ktorý zrejme nezostarol ani o deň, takže dej bude zrejme pokračovať hneď po udalostiach prvej série. 

Domov
Zdieľať
Diskusia