Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2020, 19:37
Čas čítania 1:00
Tímea Krauszová

Chris Evans reaguje na uniknutú fotku svojho prirodzenia

NEWS
Uložiť Uložené

Šikovne otočil pozornosť ľudí na niečo iné.

Chris Evans trenduje už niekoľko dní na Twitteri a kraľuje aj médiám. Môže za to fotografia prirodzenia, ktorú nechtiac pridal medzi príbehy na Instagrame. Hoci príbeh hneď zmazal, nebol taký rýchly ako prsty jeho fanúšikov, ktorí si stihli spraviť screenshot. Evans na incident po prvýkrát zareagoval na Twitteri.

Jeho brat aj kolega sa na tom dobre zasmiali

Herec Chris Evans (Captain America) v príbehoch ukazoval video, kde so svojou rodinou hrá známu spoločenskú hru. Keď video skončilo, vyskočila mu obrazovka s náhľadom fotografií v galérii. Na jednej z nich boli odfotené mužské genitálie, na ďalšej bola jeho tvár s textom „Chráň si tú vagínu“.

Samozrejme, spustila sa obrovská debata online, no miesto typického hejtu či zosmiešňovania sa ľudia stavajú na jeho stranu a doslova zahlcujú internet, aby si sa k pôvodným záberom nevedel dopracovať.

Odporúčané
Captain America Chris Evans nechtiac zverejnil fotku svojho penisu. Celý internet sa mu snaží pomôcť, aby sa už ďalej nešírila Captain America Chris Evans nechtiac zverejnil fotku svojho penisu. Celý internet sa mu snaží pomôcť, aby sa už ďalej nešírila 14. septembra 2020, 12:04

Do debaty sa zapojil aj jeho kolega Mark Ruffalo (Avengers), ktorý na Twitteri obhajoval Evansovu chybu: „Brácho, kým je Trump v úrade, nič, čo urobíš, ťa nemôže zahanbiť. Vidíš? Všetko zlé je na niečo dobré.“ Neskôr zareagoval aj Scott Evans, Chrisov brat a tiež herec. „Včera som nebol na sociálnych sieťach. Čo mi ušlo?“ napísal. Konečne sa však ozval aj hlavný aktér, ktorý debatu otočil na niečo oveľa podstatnejšie než jedna neustrážená erotická fotka.

„A teraz, keď už mám vašu pozornosť... Choďte voliť 3. novembra!“ odkazuje herec svojim fanúšikom a vyslúžil si už takmer 160-tisíc zdieľaní a viac ako 800-tisíc lajkov. Výborný spôsob, ako upriamiť pozornosť svojho publika na to dôležité.

Domov
Zdieľať
Diskusia