Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2020, 10:02
Čas čítania 0:23
Tímea Krauszová

Na Slovensku pribudlo 188 ľudí nakazených koronavírusom

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Urobili sme 4 323 testov.

Slovenské laboratóriá odhalili ďalších 188 nakazených koronavírusom za posledných 24 hodín. Urobili sme 4 323 testov. Vyliečilo sa 85 ďalších ľudí, v nemocniciach je však momentálne 141 ľudí, o dvanásť viac ako včera. Deviati z hospitalizovaných pacientov sú na JIS-ke a ďalší desiati potrebujú byť pripojení k pľúcnej ventilácii.

Predseda vlády Igor Matovič včera podvečer oznámil, že sa mu podarilo „obmäkčiť“ Ústredný krízový štáb. Ten nakoniec súhlasil s tým, aby sa avizované zmeny obmedzenia kapacít na kultúrnych a športových podujatiach nemenili nijak drasticky. Na koncertoch, kde budú účastníci sedieť, a slovami Igora Matoviča, neprídu sa tam opiť a vyhukovať, nebudú od októbra platiť navrhované limity. 

Odporúčané
Na kultúru aj šport bude môcť stále chodiť 500 ľudí vnútri a 1 000 ľudí vonku, Matovič presvedčil epidemiológov Na kultúru aj šport bude môcť stále chodiť 500 ľudí vnútri a 1 000 ľudí vonku, Matovič presvedčil epidemiológov 14. septembra 2020, 18:14
Domov
Zdieľať
Diskusia