Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2020, 20:43
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Influencerka Žideková sa fotila s Mein Kampfom, teraz ju vylúčili zo súťaže o najlepšie profily na sociálnych sieťach

NEWS INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Verejnosť vraj z jej fotky urobila obrovské haló, ktoré je na smiech.

Slovenskú influencerku Tatianu Židekovú, ktorá sa odfotila s knihou Mein Kampf, vylúčili zo súťaže o najlepšie profily na sociálnych sieťach.

Internetová osobnosť rozvírila vody počas uplynulého víkendu, keď sa nechala odfotiť pri upratovaní s dieťaťom na rukách, pričom v popredí mala uloženú kôpku rôznych kníh. Jednou z nich však bol titul Mein Kampf od nacistického vodcu Adolfa Hitlera.

Fotografia vznikla v rámci platenej spolupráce a prítomnosť kontroverznej knihy Žideková vysvetľovala tak, že patrí sestre jej partnera, ktorá obľubuje „ťažkú literatúru“, ale ona sama ju nikdy nečítala.

Odporúčané
Slovenská influencerka pridala fotku, vo výbere kníh nechýbal Mein Kampf. Vlna kritiky ju donútila zmazať to a ospravedlniť sa Slovenská influencerka pridala fotku, vo výbere kníh nechýbal Mein Kampf. Vlna kritiky ju donútila zmazať to a ospravedlniť sa 14. septembra 2020, 11:15

Ospravedlnila sa a fotku vymazala, avšak škodu už narobila. Nielenže ju skritizovalo viacero kolegov influencerov, ale teraz ju z hlasovania vylúčila aj súťaž Social Awards Slovakia, kde majú ľudia možnosť vyberať najlepších influencerov v rôznych kategóriách.

Influencerka Žideková sa fotila s Mein Kampfom, teraz ju vylúčili zo súťaže o najlepšie profily na sociálnych sieťach
Zdroj: Tatiana Žideková/Instagram

Tatiana Žideková so svojimi 190-tisíc followermi súťažila v kategórii Fitness & Health, ale anketa ju vylúčila na základe porušenia pravidiel.

V zdôvodnení na Instagrame zástupcovia súťaže napísali, že Žideková síce príspevok objasnila a ospravedlnila sa, ale podľa organizátorov musí pri svojom zásahu dopredu rozmýšľať, aký obsah na profil pridáva.

Židekovej sa tento krok vôbec nepáčil, čo patrične okomentovala aj na Instagrame. V story napísala, že ľudia z fotky spravili obrovské haló, z ktorého je jej až do smiechu. Vraj sa niekto iba zaujíma o históriu a číta knihu, ktorá je voľnopredajná, čo podľa nej nie je dôvod na vylúčenie zo súťaže.

Anketa:
Považuješ vylúčenie Tatiany Židekovej zo súťaže za zaslúžené?
Áno
Nie
Áno
31 %
3599 Hlasov
Nie
69 %
8196 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia