Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2020, 6:39
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Bella Thorne je členkou vražedného kultu. Netflix streamuje nechutne krvavú hororovú komédiu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O brutálne scény je opäť postarané.

Po prvej časti hororovej komédie The Babysitter s kráskou Samarou Weaving, ktorá si zahrala vražednú opatrovateľku, začal Netflix streamovať jej pokračovanie The Babysitter: Killer Queen.

V ňom si opäť hlavnú úlohu zahral Judah Lewis, ktorému sa úvodný diel podarilo prežiť. Vrahovia z nebezpečného kultu sa ale vracajú späť a okrem nich sa bude musieť popasovať aj s ťažkosťami na strednej škole. 

Odporúčané
Vraždili a jedli svoje obete. Seriály, v ktorých sérioví vrahovia nepoznali zľutovanie Vraždili a jedli svoje obete. Seriály, v ktorých sérioví vrahovia nepoznali zľutovanie 4. mája 2020, 8:55

V snímke si okrem iných zopakovala svoju rolu aj 22-ročná Bella Thorne. Jej meno v poslednej dobe v médiách rezonuje kvôli tomu, že svojím pôsobením na webe OnlyFans spôsobila vlnu kontroverzie. Viac sa o téme dočítaš v našom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia