Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
10. septembra 2020, 10:01
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Štýl, vkus, netradičné kombinácie a sexy pohodlná obuv. Aj taký je náš jesenný lookbook so Sweet Lady Lollipop

MÓDA MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Spolu so stylistkou Zuzkou a našim šikovným tímom sme pre teba pripravili módne inšpirácie na teplé jesenné dni.


Leto hlási svoj koniec a nebudeme si klamať, mnohí z nás z toho nie sú nadšení. To ale neznamená, že končí aj čas dlhých večerných posedení, či letných šiat. My optimisti ešte veríme na slnečnú jeseň a dlhé babie leto a presne preto, ti dnes prinášame špeciálne video.

Spolu so šikovným tímom - stylistkou Zuzanou Laučíkovou, obľúbenou a šarmantnou influencerkou Ivankou Petrušovou alias Sweet Lady Lollipop a modelom Danielom Zedníčkom sme pre teba natočili inšpiratívny jesenný editoriál! A kedže vieme, že okrem zábavy nás všetkých na jeseň čaká predsa aj trocha povinností, celý lookbok sme vyskladali na 3 témy, ktoré zneli nasledovne: celodenná párty pri vode, prvý mesiac v škole a párty v meste.

Okrem štýlových outfitov a netradičných kombinácií ti v editoriáli predstavíme aj novú kolekciu CHUNKY SNEAKERS od značky ECCO, ktoré sme kombinovali s elegantnými aj casual outfitmi a vyzeralo to fakt, super! Veď nakoniec, presvedč sa sám.

A neboj sa toto video nie je jediným výsledkom z nášho natáčania, čoskoro uvidíš už aj výsledok fotenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia