Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 18:30
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Borata 2 točili v tajnosti. Sacha Baron Cohen film už údajne aj dokončil

FILMY A SERIÁLY BORAT 2 SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Zdá sa, že sa čoskoro budeme znova pučiť od smiechu.

Minulý mesiac sa na sociálnych médiách objavili fotky a správy o tom, že Sacha Baron Cohen znova vyzerá ako ikonický Borat z filmu z roku 2006, ktorý všetkých posadil na zadok. Nikto nevedel, čo si o tom treba myslieť, no teraz prichádza Collider s exkluzívnymi informáciami, že ide o celovečerný film.

Odporúčané
2. séria The Boys odštartovala tromi skvelými epizódami. Tento superhrdinský seriál si nesmieš nechať ujsť 2. séria The Boys odštartovala tromi skvelými epizódami. Tento superhrdinský seriál si nesmieš nechať ujsť 8. septembra 2020, 13:17

Sacha Baron Cohen mal natočiť Borata 2 v absolútnej tajnosti a dokonca ho už aj ukázal niekoľkým ľuďom v branži. Bolo by lepšie, keby nič neuniklo na internet a jedného dňa by sme sa zobudili s Boratom 2 na nejakej streamovacej platforme. Nemyslíme, že film pôjde do kín. A ak aj áno, zrejme sa dostane aj na nejakú streamovaciu platformu. Očakáva sa totiž, že ho Cohen a spol. vypustia pred americkými prezidentskými voľbami, ktoré sú na programe od 3. novembra. 

Borat zarobil v kinách 262 miliónov a odvtedy sa stal kultúrnou ikonou a legendárnym filmom, ktorý jednoducho treba vidieť (rovnako ako Who is America?). Na ďalšie informácie o dvojke si budeme musieť počkať. 

Zábery z natáčania Borata 2

Domov
Zdieľať
Diskusia