Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 11:46
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Stiahni si plagát textov všetkých skladieb z Egovho albumu Egotron ešte pred vydaním

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Zverejňujeme všetky texty 20 skladieb, ktoré nájdeš na albume Egotron.

V najbližších dňoch uvidíš Ega na Instagrame podpisovať originálne nosiče jeho druhého oficiálneho sólového projektu Egotron. Ten si ešte stále môžeš na stránke Ruka Hore predobjednať, album však člen Kontrafaktu odovzdal do výroby, a tak máš posledných niekoľko desiatok hodín. 

Výnimočne sa Ego rozhodol exkluzívne v spolupráci s Refresherom zverejniť všetky texty skladieb, a to ešte pred oficiálnym vydaním albumu. Konečne si tak s Egom správne zarapuješ text Doug Demuro, zároveň si vytvoríš prehľad o témach a ich spracovaní autorom aj hosťami albumu. 

Piešťanský raper si uvedomuje, ako dôležité je, aby mu fanúšikovia rozumeli a aj to je motiváciou k tomu, aby všetky texty v plagátovom formáte zverejnil. 

Odporúčané
Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) 8. septembra 2020, 10:05

„Ak to bude pre niekoho zložité, snažím sa, aby nebolo, minimálne dodržiavaním správneho slovenského frázovania. Lebo my raperi často tie slová hocjiako vyslovujeme a ľudia si niekedy až zamenia význam toho, čo reálne hovoríš. Preto je dôležité dodržiavať naše krátke a dlhé frázovanie. Snažím sa, ako pri futbale, zobrať na seba tú najťažšiu rolu na ihrisku,“ povedal Ego v našom rozhovore

V rovnakom rozhovore sa dozvieš aj to, čo máme od albumu Egotron očakávať, ako vznikal, ako naň reagoval Rytmus a niekoľko dôležitých informácií, ktoré by si mal pred prvým počutím vedieť. 

Texty nájdeš na tomto linku vo formáte .pdf vo vysokom rozlíšení.

Stiahni si plagát textov všetkých skladieb z Egovho albumu Egotron ešte pred vydaním
Zdroj: Egotron

Domov
Zdieľať
Diskusia