Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Red Bull.
9. septembra 2020, 13:45
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Začni pracovať na svojej úspešnej kariére či biznise ešte dnes! Zapoj sa do globálneho programu Red Bull Basement

ZAUJÍMAVOSTI RED BULL
Uložiť Uložené

Študenti zo Slovenska majú prvýkrát možnosť zapojiť sa do globálneho programu Red Bull Basement a pretaviť svoje sny na realitu.

Máš plnú hlavu nápadov, ktoré by mohli mať pozitívny dopad na tvoju školu, mesto a možno aj na celý svet? V tom prípade hľadajú práve teba! Red Bull Basement totižto hľadá kreatívnych inovátorov - študentov, ktorým dá krídla. Čo to znamená? Vďaka Red Bullu sa dostaneš  na svetové pódium a tvoje vízie  a nápady sa môžu zmeniť na skutočnosť.

Red Bull Basement 

Súčasťou tretieho ročníka tohto globálneho programu je až 36 krajín z celého sveta, študenti zo Slovenska majú šancu zapojiť sa teraz po prvý raz, tak si túto príležitosť určite nenechaj ujsť. Prihlasovanie je už spustené, avšak času je stále dosť. Registrácia je otvorená do 25. októbra 2020, zapojiť sa môžeš ako jednotlivec, ale aj v dvojčlennom tíme.

Redbull
Zdroj: Maggie Stephenson/ Red Bull Content Pool

Bude najlepší nápad roka 2020 zo Slovenska?

Pozitívne zmeny v spoločnosti, technologické inovácie, ktoré pomáhajú uľahčiť každodenné situácie, aplikácie, systémy, ktoré môžu zjednodušiť štúdium alebo ovplyvniť dlho zabehnuté nefungujúce procesy. Všetky nápady sú vítané! Mladí vizionári sú aj na Slovensku a ak nim patríš aj ty, určite potrebuješ iba malú pomoc na to, aby si mohol dokázať veľké veci. Práve Red Bull Basement môže byť tvojim odrazovým mostíkom.

Podmienky, ktoré musíš splniť 

Prihlásiť sa môžu všetci študenti starší ako 18 rokov, ktorí vedia po anglicky. Na to, aby si predstavil svoj projekt, musíš vytvoriť 60-sekundové video s jasne odprezentovaným nápadom, ktoré nahráš na oficiálny web projektu Red Bull Basement. Verejné hlasovanie bude prebiehať v týždni od 26. októbra a o najlepšom slovenskom nápade následne rozhodne porota zostavená z odborníkov.

najšikovnejší inovátori z každej zapojenej krajiny sa na konci roka stretnú na spoločnom workshope v zatiaľ neodhalenej lokalite.

Spĺňaš podmienky a chceš sa prihlásiť? Urob tak ešte dnes TU!

 

Redbull
Zdroj: Ryan Bolton/ Red Bull Content Pool

Mentoring, workshopy, networking, dotiahnutie finálnych krokov rozbehnutého projektu alebo prepojenie s veľkými firmami či potenciálnymi investormi. Toto všetko možeš získať, ak chceš zamakať na realizácii svojich nápadov a neplánuješ na takúto príležitosť čakať do svojich promócií.

Redbull
Zdroj: Ryan Bolton Red Bull Content Bull

Z myšlienok sa stali funkčné riešenia

Počas posledných dvoch ročníkov Red Bull Basement sa na workshopoch v Berlíne a Toronte stretli nadaní študenti zo všetkých kútov sveta. Víťazným nápadom roka 2019 sa stala aplikácia Audvice, ktorá zoskupuje učebné materiály pre študentov aj učiteľov v audio forme na jednej platforme. Dve mladé vývojárky, ktoré aplikáciu vymysleli, aktuálne spolupracujú s firmami Red Bull a Cisco na globálnom pilote. Rovnako sa darí aj ďalším tímom z Pakistanu, Indie či Japonska, ktoré vďaka účasti na workshope mohli rozbehnúť svoje projekty naplno na lokálnej úrovni.

Viac informácií o projekte a prihlásení nájdeš TU a zapojiť do súťaže sa môžeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia