Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 12:41
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Nikdy to nebolo o nás dvoch, všetci sme jedno zaplnené prázdno, spieva Tina

HUDBA
Uložiť Uložené

Tine sekundujú na vokáloch aj Adiss, Dominika Mirgová, Martin Cisár a Ronie.

Speváčka Tina sa oficiálne vracia k hudobnej kariére, ktorú na neurčito uzatvorila pred pár rokmi. Párkrát sa aj počas tejto pauzy prihlásila o slovo, najmä však na projektoch Separa, resp. DMS a na chvíľu nám dala nádej, že spoznáme najlepšiu slovenskú raperku MiniMo.

Dnes už vieme, že jej srdcu najbližšie zostáva pop, ten však na novinke Čo ak mieša aj s R&B a gospelom. 

Vo výsledku sme sa však dočkali skladby, ktorá sa bude uchádzať o áčkovú rotáciu v rádiách a vrchné priečky v rebríčkoch. 

Tina si na vokály aj do videoklipu zavolala svojich blízkych hudobníkov  Adissa, Dominiku Mirgovú, Martina Cisára a Ronie. Námet klipu pripravila samotná autorka piesne v spolupráci s Tommym Kottym, ktorý tiež zastal pozíciu režiséra. 

Odporúčané
Tina a Separ na jednej skladbe: Smejem sa, aj keď moje srdce plače, znie na pesničke s Mojou Rečou Tina a Separ na jednej skladbe: Smejem sa, aj keď moje srdce plače, znie na pesničke s Mojou Rečou 31. augusta 2020, 10:33

Tina zdanlivo v texte spomína aj nedávno medializované udalosti v súvislosti s rozchodom, vo výsledku sa jej však podarilo spraviť skladbu s pozitívnym významom. Zatiaľ nemáme bližšie informácie o tom, či je tento singel predzvesťou albumu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia