Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 16:01
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Fico chce, aby Kollár odstúpil ako šéf parlamentu. Prekáža mu komunikácia s transrodovou modelkou aj údajná mafiánska minulosť

NEWS BORIS KOLLÁR ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Boris Kollár si nemyslí, že je kvôli komunikácii na sociálnych sieťach vydierateľný.

Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vyzval predsedu parlamentu Borisa Kollára, aby rezignoval zo svojej funkcie. Bývalý predseda vlády šéfa strany Sme rodina obvinil z toho, že na váženej ústavnej pozícii ukazuje verejnosti neetické správanie, ktoré je v tomto prípade neprípustné. Narážal tak na zverejnenú komunikáciu medzi Kollárom a transrodovou modelkou Paris Nemc, upozorňuje Denník N.

Informácie o tom, že Kollár si mal s Paris Nemc písať pikantné správy priniesli bulvárne weby pred pár týždňami, ale predseda parlamentu vtedy odmietol uverejnenie konverzácie. Vraj ide o súkromnú záležitosť.

Fico chce, aby Kollár odstúpil ako šéf parlamentu. Prekáža mu komunikácia s transrodovou modelkou aj údajnú mafiánsku minulosť
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Správy však unikli na internet pred pár dňami. Zachytávajú konverzáciu, v ktorej Kollár s Paris debatujú o tom, čo všetko by spolu robili, keby sa osobne stretli.

Domov
Zdieľať
Diskusia