Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 13:21
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Robert De Niro je chamtivý producent. V akčnej komédii sa pokúša zabiť svoju hereckú hviezdu kvôli poistnému podvodu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Comeback Trailer má vonku prvý trailer a my sme nadšení.

Robert De Niro sa nedávno prihlásil o slovo s trailerom pre komédiu The War With Grandpa. Veľmi nás však neuchvátil, čo však napráva ďalším trailerom. Znova ide o komédiu, akurát tentoraz vyzerá oveľa sľubnejšie. Volá sa The Comeback Trailer a okrem De Nira v nej uvidíme aj Morgana Freemana, Tommyho Lee Jonesa, Zacha Braffa, Emile Hirscha či Eddieho Griffina. 

Robert De Niro si vo filme zahrá chamtivého a zadĺženého producenta. Po tragickej smrti jedného z hercov jeho pripravovaného filmu dostane nápad. Natočia fiktívny film a poistia hlavnú hereckú hviezdu na niekoľko miliónov. Následne sa ho pokúsia zabiť v šialenej akčnej scéne.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Hercom je však Tommy Lee Jones, a ten je nesmierne odolný. De Nirov producent tak prichádza s jednou šialenou scénou za druhou. Skončiť sa to môže všelijako, no bolo by vtipné, keby nakoniec natočili skvelý akčný film, no nepodaril by sa im poistný podvod. Trailer nás pozitívne prekvapil. Na hercov sa dobre pozerá, majú medzi sebou skvelú chémiu a humor pôsobí nenúteným dojmom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia