Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 19:32
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Kali fakuje každého, kto ho chce súdiť, nemá rád, ked niekto hodnotí knihu podľa obalu

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Čerstvý víťaz ceny OTO v kategórii Spevák roka zverejňuje novinku z chystaného albumu.

Včera sa Kali stal víťazom ceny OTO pre najlepšieho speváka za rok 2019. V rovnakej kategórii zvíťazil slovenský raper aj v minulosti. Nominovanými v rovnakej kategórii boli Adam Ďurica a Ondrej Kandráč. 

Aj najnovšia novinka v podaní slovenského rapera naznačuje, že ho baví experimentovať s melodickejšou tvorbou, ktorá by sa mohla objaviť aj na avizovanom albume. Aktuálna skladba dostáva názov Prostredný a už tradične pojednáva o tom, čo všetko Kali ako človek nerešpektuje. V prvom rade mu však vadí, keď niekto súdi človeka podľa prvého pocitu a výzoru. 

Odporúčané
Kali sa stal víťazom ceny OTO pre najlepšieho speváka Kali sa stal víťazom ceny OTO pre najlepšieho speváka 5. septembra 2020, 21:54

Skladba dostáva aj sprievodný videoklip, v ktorom máme možnosť vidieť stereotyp z korporátneho prostredia, kde nadriadený sexuálne obťažuje asistentku. Tá si povie, že má všetkého dosť a z práce odíde. Aj týmto spôsobom chce Kali naznačiť, že by sme mali robiť v prvom rade to, čo nás napĺňa.

O hudobnú produkciu sa postaral Hoodini, ktorý zároveň Kalimu pomáha pri tvorbe nového projektu, videoklip doplnili  Mária Závodská a Marek Janoušek. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia