Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 18:19
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Ako sa natáčal Zaklínač? Na Netflixe nájdeš dokument o vzniku každej jednej epizódy vrátane skvelého súboja v Blavikene

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Ako vzniká tak veľký a drahý seriál, akým je Zaklínač?

Na Netflixe je už pár dní dostupný dokument Making of Witcher. Nedávno k nemu pridali bonusové epizódy, ktoré spolu vytvárajú slušnú dokumentárnu sériu. K originálnemu dokumentu vydal Netflix sériu nazvanú Inside the Episodes. V približne 8 minútach sa dozvieš, ako sa natáčala každá jedna z epizód prvej série.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Súčasťou dokumentov sú zábery z natáčania, prípravy na akčné scény, tréning hercov či rozhovory s nimi, tvorcami a režisérmi. Po zhliadnutí celej dokumentárnej série budeš mať slušný prehľad o tom, ako takýto seriál vzniká a aké prípravy napríklad prechádzali skvelému súboju v Blavikene hneď z prvej epizódy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia