Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2020, 15:42
Čas čítania 1:41
Martin Mičuda

Znovuzrodený Jeep Wagoneer má byť svojím luxusom konkurenciou aj pre Range Rover

Znovuzrodený Jeep Wagoneer má byť svojím luxusom konkurenciou aj pre Range Rover
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.media.fcaemea.com/em-en/jeep/press/wagoneer-returns-as-premium-extension-of-jeep-brand-marking-the-rebirth-of-a-premium-american-icon" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">fcaemea.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Nová generácia príde v dvoch verziách – Wagoneer a Grand Wagoneer.

V poslednom období sa roztrhlo vrece s novými modelmi, ktorými americké automobilky obnovujú slávu starých modelov. Po príchode nového Fordu Bronco či blížiaceho sa odhalenia novej podoby slávneho Hummera ukázali novú verziu Jeepu (Grand) Wagoneer. Ten bol kedysi neodmysliteľnou súčasťou americkej kultúry. Teraz prichádza v modernej podobe.

Jeep zatiaľ novinku označuje ako koncept, to, na čo sa ale pozeráš je de facto hotová, sériová záležitosť. Aj napriek tomu, že exteriérový dizajn podlieha novému smerovaniu značky a aktuálnym trendom, v globále je badať menšiu či väčšiu podobnosť s modelom z 90. rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia