Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2020, 14:11
Čas čítania 2:37
Dominik Vetrák

Kiná sa v septembri prebudia z dlhého spánku. Toto je 5 najočakávanejších filmov, na ktoré sa tešíme najviac

FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Začneme sa vracať do kín už v septembri?

Premiéra Tenetu dopadla v zahraničí úžasne. Postupne sa otvárajú aj kiná v USA, a nás tak čaká príchod prvých poriadnych hollywoodskych blockbusterov. Naplno to vypukne už v septembri, a tak sa pozrieme na 5 najočakávanejších filmov, ktoré sa oplatí vidieť na striebornom plátne. 

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

1. Mulan (r. Niki Caro) – 3. 9. 

V USA si budú môcť Mulan pozrieť v deň vydania ako v kinách, tak na Disney+. Vyjde ich to akurát o 30 dolárov viac, než návšteva kina. My si na snímku budeme môcť zájsť do kina. Iba natočenie tohto fantasy blockbusteru stálo štúdio Disney cez 200 miliónov dolárov. Iste, Disney tie peniaze zo všetkých hollywoodskych štúdií potrebuje najmenej, no aj tak by sme Mulan mali podporiť v kinách. 

Pozrieme sa do obdobia starovekej Číny, keď sa obyvatelia museli postaviť útoku armády Hunov. Do vojska však môžu nastúpiť iba muži, a tak sa Mulan medzi vojakov dostane v prestrojení za opačné pohlavie. Urobí tak kvôli svojmu chorému otcovi. Ten by po narukovaní s najväčšou pravdepodobnosťou neprežil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia