Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 15:25
Čas čítania 1:21
Adam Novosad

Internet sa pred mesiacom smial z vychudnutého Chadwicka Bosemana, vraj berie drogy. V skutočnosti zomieral na rakovinu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herecká hviezda s rakovinou bojovala aj počas prísnych karanténnych opatrení.

Internet je nemilosrdné miesto, kde neexistuje miera obľúbenosti, ktorá by umožnila človeku ujsť pred nadávkami anonymných užívateľov. Nikto si pred pár mesiacmi ani len nevedel predstaviť, čo musel prežívať herec Chadwick Boseman, ktorý zomrel na rakovinu čreva krátko pred koncom augusta.

Prepuknutie pandémie koronavírusu spôsobilo zavedenie karanténnych opatrení, a tak desiatky miliónov ľudí museli niekoľko týždňov až mesiacov pretrpieť v izolácii. Inak na tom nebol ani samotný Chadwick, ktorého imunitný systém si pod ťarchou boja s rakovinou nemohol dovoliť čeliť potenciálnej hrozbe koronavírusu.

The "Crack Panther" Meme from Reddit and Other Sites was the True Cringe All Along from r/Cringetopia

Na sociálnych sieťach sa v čase karanténnych opatrení objavilo video vychudnutého Chadwicka Bosemana, pričom vtedy nikto nevedel, že herec bojuje s rakovinou. Herec vo videu na svojom Instagrame promuje iniciatívu Operation 42, ktorá pomáha ľuďom tmavej pleti v boji proti koronavírusu.

Napriek tomu to stovky užívateľov internetu nezastavilo pred tým, aby vytvorili hlúpe meme s názvom Crack Panther. 

Odporúčané
Marvel spomína na Chadwicka Bosemana v dojemnom videu, pri ktorom vypadne slza zrejme každému fanúšikovi zosnulého herca Marvel spomína na Chadwicka Bosemana v dojemnom videu, pri ktorom vypadne slza zrejme každému fanúšikovi zosnulého herca 31. augusta 2020, 11:08

Narážali tak na to, že Chadwick musel nepochybne počas karantény vychudnúť z jediného dôvodu, keďže podľa nich začal brať drogy. Až teraz si však autori týchto vtipov možno uvedomili, že vychudnutá tvár hereckej hviezdy bola následkom tvrdého boja so zákernou chorobou a Čierny panter zostal až do smrti Čiernym panterom. 

Ako sa teraz zhodli užívatelia na sociálnej sieti Reddit, nikdy netreba súdiť človeka na základe vzhľadu, pretože nikto netuší, čím si práve prechádza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia