Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 14:17
Čas čítania 0:45
redakcia

Náš prémiový obsah môžeš mať až na 12 mesiacov len za 1,99 € mesačne

REFRESHER
Uložiť Uložené

Aj my sme boli študenti, preto rozumieme, že nemáš dosť peňazí nazvyš. Preto ti teraz ponúkame 50% zľavu na predplatné.

Študentské predplatné
Zdroj: Refresher

Aj my sme študovali (a niektorí študujeme) a preto vieme, že študentom padnú vhod 2 veci: viac peňazí a niečo dobré na čítanie, čo ich zabaví minimálne medzi prednáškami. 

50% zľava na predplatné pre študentov 

Obsah, ktorý ťa baví ti prinášame pravidelne, ale teraz sme rozhodli pre teba pripraviť aj špeciálnu 50% zľavu na predplatné, ktorú môžeš využiť až 12 mesiacov. Ak si študent a nemáš ešte u nás predplatné môžeš získať prístup k exkluzívnemu obsahu teraz len za 1,99 € mesačne. A poponáhľaj sa, lebo táto výhodná akcia pre nových predplatiteľov platí len od 31. augusta do 6. septembra!

      Si študent?  Kúp si predplatné len za 1,99 € mesačne 

Čo získaš, ak si predplatíš  REFRESHER+ ?

Neobmedzený prístup k článkom, Refresher bez reklám, schopnosť ovplyvňovať smerovanie webu a dobrý pocit - pretože nás podporíš v tom, aby sme vytvárali hodnotný a dobre spracovaný obsah.

Robíme na článkoch, ktoré ťa zaujímajú

Prinášame ti obsah, ktorým chceme zabávať, vzdelávať a inšpirovať. Aby sme sa mohli venovať aj rozsiahlejším témam, potrebujeme podporu predplatiteľov. Chceme ťa presvedčiť, že prístup k prémiovému obsahu stojí za to.

S predplatným sa dostaneš napríklad k článkom z ekológie, zo sveta technológií či mnohých ďalších zaujímavých tém, veď sa pozri sám.

Objednaj si predplatné na 12 mesiacov TU.

Späť
Zdieľať
Diskusia