Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 20:35
Čas čítania 0:44
Richard Balog

Redizajn interiéru po 12 rokoch bývania, ktorý dodal plechovej stavbe potrebnú jemnosť a gráciu

Redizajn interiéru po 12 rokoch bývania, ktorý dodal plechovej stavbe potrebnú jemnosť a gráciu
Zdroj: BoysPlayNice
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Doplnenie funkčnej a zároveň esteticky atraktívnej vrstvy na pôvodnú surovú konštrukciu, ktoré ocení každý priaznivec minimalistických línií.

V roku 2015 by nám ani len nenapadlo, že na území Slovenskej a Českej republiky máme tak veľké množstvo architektonických štúdií na svetovej úrovni.

Za všetky môžeme spomenúť RULES, Beef, Formafatal alebo OK PLAN ARCHITECTS, na ktorých prácu z mesta Humpolec si dnes posvietime. Konkrétne pritom pôjde o redizajn interiéru po 12 rokoch používania

Odporúčané
Apartmán na 23. podlaží s výhľadom na celú Bratislavu, ktorý sa predal vďaka niekoľkým stories na Instagrame  Apartmán na 23. podlaží s výhľadom na celú Bratislavu, ktorý sa predal vďaka niekoľkým stories na Instagrame 22. augusta 2020, 12:21

Tím architektov okolo  Ing. arch. Luděka Rýznera pritom dokázal vizuálne veľmi zaujímavo splniť požiadavky klientov, ktorí túžili po rozsiahlej zmene. Hlavnou prioritou bolo zjemnenie pôvodnej surovosti v obytnom podlaží, kde tvorcovia pridali ďalšie vrstvy, ktorých úlohou nie je len riešenie estetickej stránky, ale taktiež funkčnosti v podobe lepšieho riešenia akustiky. 

Vďaka použitiu obkladových konštrukcií stropov z dubového dreva či novým závesom zaisťujúcim majiteľom potrebnú intimitu došlo k jej výraznému posunu. Ďalšie úpravy už boli zamerané výhradne na redizajn vybraných miestností. Do pozornosti dávame predovšetkým výmenu kuchynskej linky, osvetlenie či nové krbové teleso reagujúce na aktuálne trendy v spôsobe vykurovania interiérov. 

Samotní majitelia všetky práce nepovažujú za prestavbu, ale skôr doplnenie funkčnej vrstvy, ktorá sa s novo vloženými prvkami vhodne dopĺňa a vytvára tak harmonický celok. Teraz si už „Plecháč“ s podlažnou plochou 250 metrov štvorcových vychutnaj na záberoch od BoysPlayNice

Domov
Zdieľať
Diskusia