Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
25. augusta 2020, 16:23
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Tieto chunky sneakers by v tvojom šatníku nemali chýbať. Sú neprehliadnuteľné

MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

ECCO prichádza s odvážnou kolekciou CHUNKY SNEAKER. Kontroverzné tenisky s masívnym retro vzhľadom ovládli celý svet.

Kontroverzné. Hajtermi odsudzované, fashion blogermi milované aj nenávidené zároveň. Také sú chunky sneakers, tenisky s masívnym retro vzhľadom, ktoré pripomínajú deväťdesiate roky minulého storočia

Trend robustných tenisiek si obľúbili známe tváre, slávne osobnosti aj obyčajní ľudia po celom svete. A ak patríš k tým, ktorí túžia po páre kontroverzných sneakers, určite čítaj ďalej, lebo máme pre teba super tip.

DELIGHTFUL KICKS  alias dokonalá teniska

Značka ECCO sa pridala k svetovému trendu a v týchto dňoch predstavuje svoju kolekciu ECCO CHUNKY SNEAKER. Odvážny globálny trend chunky tenisiek však značka spracovala sebe vlastným štýlom. Ani v tomto prípade nechýbajú kvalitné materiály, vycibrené detaily a samozrejme ani pohodlie, ktoré je pre značku alfou a omegou už od jej začiatkov.

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  Sú neprehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  sú nepriehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

Tieto chunky sneaker spoznáš hneď na prvý pohľad, ale nenechaj sa zmiasť. Napriek robustnému vzhľadu, sú veľmi ľahké a na nohe ich takmer nebudeš cítiť. Okrem pohodlia a prepracovaného moderného vzhľadu ťa potešia aj svojím dokonalým koženým prevedením, na ktorom si táto značka zakladá pri všetkých modeloch.

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  sú nepriehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

Vhodné na bežné nosenie, ale neprehliadnuteľné

Chunky od ECCO patria jednoznačne k tým odvážnejším modelom značky. Napriek tomu, že sú vhodné aj na bežné nosenie, sú výrazným módnym kúskom, ktorý zaslúžene púta pozornosť. Kirsten Orr, ECCO Category Management sa o novej kolekcii vyjadril, že niekedy všetci potrebujeme trošku zábavy, pohodlia a nadhľadu a že táto jedinečná kolekcia osloví predovšetkým ženy, ktoré sa neboja priťahovať pozornosť svojimi topánkami. Zástupcovia mužského pohlavia, ale nemusia byť smutní, značka myslela aj na nich. 

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  sú nepriehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

Tenisky sa dajú veľmi ľahko kombinovať a sú ideálne pre mladé dievčatá a ženy (či chalanov), ktorí nie sú otrokmi módy, avšak majú radi štýl. Výhodou chunky modelu je jednoznačne ich tvárnosť - je len na tebe či s tvojím outfitom vytvoria športový alebo elegantný look.

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  sú nepriehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

Robustný vzhľad, moderné technológie a kožené prevedenie

Pre značku sú už od jej vzniku typické moderné technológie a inovácie, ktoré nájdeme v každom z jej modelov. Inak to nie je ani v tomto prípade, ECCO chunky sneaker sú vyrobené so špeciálnou technológiou ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort. ECCO FLUIDFORM ™ je prelomová technológia, prostredníctvom ktorej je možné zaznamenať a zachovať prirodzené kontúry chodidla po celom jeho obvode a diskrétne ich kopírovať vnútri topánky tak, aby poskytovala jedinečný pocit priliehavosti a pohodlia v spojení s mäkkým odpružením a tlmením nárazov. 

Nová kolekcia spája na prvý pohľad nespojiteľné. Masívny vzhľad a ľahkosť, pohodlie a extravaganciu a nás zaujal predovšetkým jedinečný prístup značky, ktorá aj k tomuto modernému trendu pristúpila svojsky a netradične. Vytvorila kvalitný a minimalistický kúsok, ktorý napriek tomu púta pozornosť. Veď posúď sám.

ECCO prichádza s novou odvážnou kolekciou ECCO CHUNKY SNEAKER.  sú nepriehliadnuteľné
Zdroj: ECCO

Späť
Zdieľať
Diskusia