Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2020, 15:06
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Hip Hop Žije ruší festivaly v Bratislave a na Duchonke

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Organizátori najväčšej rapovej udalosti pod holým nebom avizujú zrušenie oboch tohtoročných 2-dňových zastávok.

Hip Hop Žije v roku 2020 nebude. Aj napriek snahe organizátorov a opakovanému prispôsobovaniu sa novým hygienickým opatreniam si nemôže tím aj z ekonomického hľadiska dovoliť organizovať zastávky na Duchonke a v Bratislave, ktoré sa mali konať na konci augusta a na začiatku septembra. Problémom je tiež samotná kapacita, keďže Konzílium odborníkov Igora Matoviča predstavilo sériu nových opatrení, ktoré sa venujú aj počtu ľudí na kultúrnych udalostiach.


„Ako ste si mohli všimnúť tak vláda SR začala opäť sprísňovať opatrenia, ktoré sa hlavne vzťahujú na hromadné podujatia. Snažili sme sa dať dokopy alternatívu, aby sme aspoň dva naše festivaly mohli zorganizovať. Stálo nás to veľa námahy a práce, aby sme skĺbili opatrenia s našou ekonomikou. Všetky tieto fakty nás prinútili k rozhodnutiu, ktoré nie je pre nás vôbec jednoduché,“ napísali na Facebooku organizátori. 

Domov
Zdieľať
Diskusia