Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2020, 22:00
Čas čítania 0:44
Richard Balog

Supreme opäť ničí konkurenciu a predstavuje skvelú kolekciu jeseň/zima 2020

Supreme opäť ničí konkurenciu a predstavuje skvelú kolekciu jeseň/zima 2020
Zdroj: Supreme
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Streetwear vo svojej najčistejšej podobe.

Letná sezóna sa pomaly, ale určite chýli ku svojmu koncu, a to okrem nástupu študentov do škôl znamená aj koniec „prázdnin“ pre ikonu pouličnej módy, značku Supreme. Po krátkom teasovaní detailných záberov na Instagrame sme sa dočkali kolekcie jeseň/zima 2020 v plnej kráse prostredníctvom lookbooku. 

Pre tých, ktorí si mysleli, že streetwear je mŕtvy, pritom brand s históriou siahajúcou až do roku 1994 posiela jasný odkaz v podobe skvelých kúskov

Odporúčané
Sleduj trendy dámskych plaviek v podaní Karolíny Chomistekovej, Michaely Kocianovej či Moniky Marešovej  Sleduj trendy dámskych plaviek v podaní Karolíny Chomistekovej, Michaely Kocianovej či Moniky Marešovej 15. augusta 2020, 15:14

Na prezentáciu svojich najnovších diel si ľudia vo vedení Supreme zvolili dvojicu modelov Sage Elsesser a Sean Pablo, ktorým jednotlivé modely uveríš na prvý pohľad.

Domov
Zdieľať
Diskusia