Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2020, 15:58
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Jeden zlý pohyb a zmizneš navždy. Loko Loko ťa v kufri privezie do prístavu a s chlapcami zabalí do igelitu

HUDBA LOKO LOKO
Uložiť Uložené

Loko Loko sa pripomína ďalším videosinglom, ktorý by mal byť predzvesťou spoločného albumu s Daweedom Hustleom.

Loko Loko sa po spolupráci s Pil C-m a Daweedom Hustleom na hite Fiji pripomína novinkou, ktorej sa zhostil úplne sám. Aktuálna skladba nesie názov 1001 Nocí a hlavný predstaviteľ Maskovany Records už tradične predvádza to, čo mu ide najlepšie. Dočkali sme sa aj videoklipu z bratislavského prístavu, o ktorý sa postaral Tibor Kuna. Nechýbajú však ani zábery, ktoré dotvárajú celkovú atmosféru a imidž, akým sa Loko Loko dlhodobo prezentuje. 

Aj vzhľadom na kriminálnu históriu tohto slovenského rapera snáď nikoho neprekvapí trúfalý odkaz za samotným vizuálom. 

Napriek tomu Loko upozorňuje, že nejde o snahu porušovať zákony: „V diele boli použité rekvizity napodobňujúce ilegálne látky. Cieľom diela nie je motivovať k akejkoľvek činnosti v rozpore so zákonmi Slovenskej republiky,“ špecifikuje autor v popise pod videoklipom.

Odporúčané
Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) 3. júna 2020, 10:41

Už čoskoro sa objaví aj projekt s Daweedom Hustleom, následne by mal Loko Loko predstaviť aj debutové sólo. Projekt plánuje vydať ešte tento rok, nedáva si však fixné termíny. 

Na rozdiel od mnohých ostatných mladých raperov je Loko Loko samotárom pri práci, čo poodhalil aj v našom rozhovore. „Vstávam niekedy v rozpätí 8–10 ráno bez budíka, budík nepotrebujem. A robím. Musím hneď od rána pracovať, nejdem do sprchy ani nerobím nič iné – fajčím a pracujem. Buď píšem, buď nahrávam, alebo mixujem, podľa toho, čo práve treba spraviť. Môj deň nezačne predtým, ako som ja odrobil moju stránku,“ povedal pre Refresher maskovaný raper.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia