Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2020, 23:02
Čas čítania 2:07
Daniel Mikolášik

Miss Slovensko sa stala Leona Novoberdaliu. Takto vyzerá najkrajšia Slovenka roku 2020

OSOBNOSTI MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Finálový galavečer pre pandémiu koronavírusu sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia.

Konečne sme spoznali novú kráľovnú krásy. Stala sa ňou Leona Novoberdaliu

Miss Slovensko 2020: Leona Novoberdaliu
I. Vicemiss Slovensko 2020: Viktória Podmanická
II. Vicemiss Slovensko 2020: Kristína Víglaská
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MISS SLOVENSKO finalist #⃣8⃣ (@leona_novoberdaliu),

Slováci mohli galavečer sledovať v priamom prenose televízie JOJ. Pôvodne mala byť prestížna súťaž ešte 25. apríla, no pre pandémiu koronavírusu ju odložili na neurčito. Finále sa uskutočnilo napokon až dnes, 14. augusta.

Ak chceš vidieť fotky všetkých finalistiek, klikni sem:

Odporúčané
Týchto 12 dievčat zabojuje o titul Miss Slovensko 2020. Ktorá z nich si prevezme korunku krásy? Týchto 12 dievčat zabojuje o titul Miss Slovensko 2020. Ktorá z nich si prevezme korunku krásy? 12. apríla 2020, 12:55

Víťazka 25. ročníka súťaže okrem titulu najkrajšej Slovensky tohto roka získala aj účasť na Miss World 2020, honorovanú zmluvu od spoločnosti LGM, osobný automobil Hyundai i30 N Line, dovolenku pre 2 osoby v Ománe od cestovnej kancelárie Hydrotour, moderný 3-izbový byt na 1 rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT a viacero ďalších cien.

Finále bolo vôbec po prvý raz bez obecenstva v sále. Jedinou podporou pre finalistky boli diváci za televíznymi obrazovkami, produkčný tím a členovia poroty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko),

„Do poslednej chvíle sme verili, že sa situácia zlepší. Preventívne sme nechali celý štáb a všetky finalistky dvakrát testovať. Je mi to skutočne veľmi ľúto, ale z preventívnych dôvodov proti ochoreniu COVID-19 sme museli rozhodnúť, že finále sa bude napokon konať bez účasti našich partnerov, divákov, hostí i novinárov v sále,“  riaditeľ súťaže Miss Slovensko 2020 Michael Kováčik.

O titul kráľovnej krásy sa v tomto ročníku uchádzali:

1. Natália Vohláriková zo Šintavy
2. Kristína Víglaská zo Zvolena
3. Kristína Kramárová z Trenčína
4. Lucia Jesenská z Vrútok
5. Melanie Theresa Beňková z Borského Mikuláša
6. Ivana Zvaríková z Banskej Bystrice
7. Natália Lopašovská zo Serede
8. Leona Novoberdaliu z Bratislavy
9. Vanessa Šabíková z Hronského Beňadiku
10. Alexandra Svrčková z Prievidze
11. Viktória Špotáková z Marianky
12. Viktória Podmanická z Banskej Bystrice

Všetky finalistky vrátane poroty, moderátorov a štábu boli v predchádzajúcich dňoch negatívne testovaní na ochorenie COVID-19. Celým galavečerom sprevádzala televíznych divákov moderátorska dvojica Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marián Čekovský.

Odporúčané
Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami 7. februára 2023, 14:21

Do poroty zasadli riaditeľ súťaže Michael Kováčik, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová, víťazka titulu Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, šéfredaktorka magazínov Eva, Madam Eva a Emma Eva Blahútová, zakladateľka kozmetickej značky Envy Therapy Natália Selveková, fotograf Lukáš Kimlička a automobilový pretekár Matej Homola.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko),

Počas finále sme mali možnosť vidieť predvedenie samotných finalistiek v rôznych modeloch od niekoľkých módnych domov, množstvo zaujímavých dokrútok, rozhovorov či dokonca vystúpení. Predstavili sa napríklad speváčky ako Lina Mayer a Dara Rolins alebo raperi ako Ego či Kali.

Organizátori udeľovali aj niekoľko ďalších titulov, o ktorých rozhodovali fanúšikovia finalistiek v predchádzajúcich týždňoch online hlasovaním. Ide o tituly Miss Príjemný Hlas, Hyundai Miss Drive, Miss Gosh a Miss Top Kondícia. 

Okrem toho mohli do posledných minút priameho prenosu cez SMS hlasovať aj samotní diváci, a to za titul Eva Miss Sympatia 2020, z ktorého výťažok poputuje na charitatívne účely. Tento rok podporí neziskovú organizáciu Plamienok, ktorá je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva pre deti a ich rodiny.

Vedľajšie tituly súťaže Miss Slovensko 2020 a jej výherkyne
Miss Press: Melanie Theresa Beňková
Hyundai Miss Drive: Natália Vohláriková
Miss Gosh: Kristína Víglaská
Miss Top Kondícia: Alexandra Svrčková
Miss Príjemný Hlas: Vanessa Šabíková
Eva Miss Sympatia: Viktória Podmanická
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko),

Domov
Zdieľať
Diskusia