Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2020, 14:37
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Monika Beňová bráni prezidentku: Matovič musel byť buď pod vplyvom nejakých liekov alebo sa opäť zbláznil

NEWS IGOR MATOVIČ MONIKA BEŇOVÁ
Uložiť Uložené

Monika Beňová zo Smeru sa obula do Igora Matoviča za jeho kritiku úradu prezidentky a do médií za to, že ho za urážky nelynčovali.

Monika Beňová zo Smeru kritizuje na svojom facebookovom profile slová Igora Matoviča, ktorému prekáža, že palác stopol novelu zákona o elektronických komunikáciách. Slovensko tak podľa premiéra prišlo o efektívny nástroj na odchytávanie ľudí, ktorí sa vracajú z nebezpečných krajín. Nepriamo v statuse naznačil, že pre rozhodnutie prezidentky Čaputovej sa teraz môže koronavírus šíriť viac. 

Ide o zákon, ktorý mal zabezpečiť, že Úrad verejného zdravotníctva by disponoval telefónnymi číslami Slovákov, ktorí cestujú do rizikovej krajiny. Po návrate by im poslali SMS správu, že sa majú ísť dať otestovať. Ak by nešli, kontaktovali by ich úradníci priamo. 

 

 „Považujem to za nezodpovedné a za nadprácu prezidentského úradu. Mohli sme mať v rukách najsilnejšiu zbraň a my sme ju nevyužili,” uviedol premiér.

Domov
Zdieľať
Diskusia